Доста време, след като бе пусната от затвора тя странеше

...
Доста време, след като бе пусната от затвора тя странеше
Коментари Харесай

Дръжте Се! Пуснаха Я От Затвора И Анита Мейзер Скъса Синджира!

Доста време, откакто бе пусната от пандиза тя странеше от обществените изяви. Такъв беше съвета й и на юристите й. Предстои и процеса в София пред ВСК. Тогава Анита Мейзер чака да бъде оправдана дефинитивно и да бъде пусната на независимост.

Първоначалната присъда бе три години, като по-голяма част модифицираната миска изкара още по време на следствието.

След като бе освободена под домакински арест изкара четири месеца. В дома си тя се срещаше единствено с близки и познати. В момента моделката е пусната под гаранция има право да пътува в страната и чужбина.

Но Мейзер отхвърля да се появява на огромни празненства и на всемирски изяви, а върви на купони единствено проведени от нейни близки другари.

Анита не желае и да чуе за Вип Брадър. От скандалджийското шоу са й предложили грамаден хонорар, само че ят отказала. Тя желае да се сдобри със фамилията на брачна половинка си и да си оправи нещата пред Темида.

От държавното обвиняване не престават да я винят за гибелта на мъжа й- Те стачкуват срещу освобождението им, тъй като тя била изтеглила първичните си признания. Твърдяла е, че не е умъртвила мъжа си по несъобразителност, а той се е самоубил.

Според обвиняването тя не е решила обстановката обективно, а е стегнала двете свински опашки към врата и краката на Николай Димов. Освен това е надценила силата на брачна половинка си и това е довело до неговата гибел.

Адвокатите й считат, че обвиняването в рушвет ще отпадне и тя ще получи единствено условна присъда. Така престоят й зад решетките ще е в прорез с човешките й права и тя ще осъди страната в Страсбург. Така ще излезе двойно по-богата и от преди.

„ Тя има право да продължи живота си и да стартира изначало. Силна жена е ”, разясняват нейни близки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР