Доста от феновете на Тотнъм останаха ядосан и разочаровани от

...
Доста от феновете на Тотнъм останаха ядосан и разочаровани от
Коментари Харесай

Почетино разгневи феновете на Тотнъм с недомлъвка

Доста от почитателите на Тотнъм останаха сърдит и разочаровани от реакцията на мениджъра Маурисио Почетино на въпрос преди вчерашната гала, на която ФИФА връчи премиите си The Best. Аржентинецът даде колеблив отговор на въпрос дали се вижда отпред на Реал Мадрид.

Дори достигането до край в Шампионската лига през предишния сезон не понижи търканията сред тактичност и клубния президент Даниел Леви. През лятото Почетино на няколко пъти акцентира, че не е удовлетворен от осъществената селекция. Сезон 2019/2020 във Висшата лига не стартира положително за „ шпорите”, които записаха 2 победи, 2 равенства и 2 загуби в първите си 6 мача. Активът им от 8 точки ги подрежда 7-и във краткотрайното класиране, на 11 зад водача Ливърпул.

При идването си на вчерашната галавечер на ФИФА Почетино бе заловен за изявление от испанското издание „ Ел Чирингито”. Разбира се, то не мина без въпрос за Реал Мадрид, с който треньорът е свързван от известно време. „ Дали бих поел Реал Мадрид? Може би някоя година”, гласеше отговорът му.

Някои почитатели на „ шпорите” реагираха с досада на репликата, само че много повече бяха тези, които упрекнаха треньора, че непрестанно подклажда огъня на спекулациите. Стигна се и до нападки, че той е лакомец, който не съумява да позволи забележимата рецесия, в която е изпаднал Тотнъм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР