Доста е лесно да накараш мъж да те желае. Не

...
Доста е лесно да накараш мъж да те желае. Не
Коментари Харесай

Какво може да убеди мъжа да ви обича

Доста е елементарно да накараш мъж да те желае. Не е толкоз мъчно даже да схванеш дали някой мъж те харесва. Какво обаче може да убеди мъжа да ви обича? Даваме думата на психолозите.

Любовта рядко поражда от условия. Освен това, не постоянно може да бъде обяснена или разказана. Повечето мъже не търсят обич или съществени връзки. Това просто се случва, възприятието ги превзема внезапно и в един миг те просто схващат, че обичат.

Проучванията са безапелационни, че мъжете се влюбват по-бързо от дамите. Дори се твърди, че те подсъзнателно усещат любовта незабавно, до момента в който дамите са склонни да се двоумят повече, безпределно да проучват всички плюсове и минуси, до момента в който най-после решат от какво тъкмо се нуждаят. Това е по този начин, тъй като дамата има цел през цялото време да откри специфична, любяща връзка, която да издържи на тестването на времето.

Но какво може да накара мъж да обича една жена? Какво ще го направи неповторим и специфичен? Ето някои значими условия.

Вие сте най-сигурното място на света за него

Във всеки мъж живее едно малко момче, което се нуждае от остров на сигурност.

Ако мъжът не се усещат в сигурност във ваше наличие, той няма да желае да построи връзки с вас и в никакъв случай няма да му станете скъпи на сърцето.

Ако обаче вие ​​сте най-сигурното място на света за него, жена, на която той може да повери най-съкровените секрети на сърцето си, той в никакъв случай няма да ви напусне.

Ще превъзхождате останалите дами. Всеки път, когато е притеглен от друга, той отново ще избере се върне при вас.

Той желае да бъде вашият воин

Мъжът желае да бъде воин даже след първия стадий на влюбване. Той има дълбока потребност да обезпечава и пази околните си и желае да ви донесе всички наслади в живота и да ви защищити от всички рискове.

Всеки мъж скрито си мечтае да се усеща най-могъщият и авторитетен в света и вашето мнение ще значи доста за него.

Също по този начин, всеки представител на мощния пол желае да усеща дълбокото доверието на своята обичана. Той възприема любовта по този метод. Това значи, че дамата би трябвало да се научи да разчита на изключителната мъдрост, мощ и поддръжка на своята половинка.

Доверете се на желанието му да се грижи за вас и да ви оказва помощ в начинанията ви. Признайте и оценете напъните му, подкрепете го във вярата, че може да реализира доста. Мъжът се влюбва в такава жена, която му разрешава да стане воин.

Той би трябвало да бъде окуражителен, а не подтиснат

Както знаете, мъжете имат много сензитивно его. Всеки мъж се нуждае от увещание в своята стойност, значимостта на специалността си, привлекателността и уменията си в леглото.

Не настоявайте, не критикувайте и не манипулирайте, с цел да получите това, което желаете.

Ако желаете да засилите позитивното държание, използвайте женски метод на влияние, да вземем за пример, утвърждение, а не насила.

Мъжете жадуват за самопризнание за своите дейности и за предпочитане пред всички. Говорете за това, което ви харесва в него.

Кои черти на външния му тип ви притеглят най-вече? Кажете му какво ви е харесало в това, което той е споделил или какво е направил добре. Това, на което обръщате внимание, ще се умножи.

Той се нуждае от добър съкровен живот

Интимният живот е сигурен знак за това дали една връзка ще издържи тестването на времето. Ако той е зациклил, това ще скапе връзките. Подобно на храната, това не е разкош, а база, която би трябвало да се преглежда като предпочитана.

Както мъжете, по този начин и дамите се сближават посредством фамилиарност и връзка, само че за мъжете е доста по-лесно да създадат това посредством интимността.

Означава ли това, че той се нуждае от непосредственост всеки ден, с цел да се усеща обвързван с вас? Не е наложително. Когато един мъж е притеглен от обичаната си жена в леглото, той изисква не толкоз непрекъсната непосредственост, а по-скоро му стига единствено да знае, че тази алтернатива е налична.

Неразбирането, че за дамата е мъчно да се отвори към фамилиарност, до момента в който не почувства прочувствена връзка, а на мъжът му е мъчно да поддържа връзка, в случай че не е имал физическа връзка, става причина за множеството раздори сред влюбените.

За да могат вашите интимни връзки да се развият сполучливо, научете се да се наслаждавате на интимността, споделяйте своите потребности, стремежи и мечти и бъдете подготвени да чуете за неговите стремежи. Докато тематиката за срама и тайните стремежи не бъде изнесена на напред във времето и разнищена, няма да има същинска непосредственост във връзката.

Той желае да бъдете почтени

Повечето мъже не обичат да демонстрират възприятията си и не са доста дамите, пред които са склонни да се разкрият. За да се реализира това висше доверие, дамата би трябвало да е специфична – такава, с която мъжът безвредно да споделя страстите си.

Силните взаимоотношения се построяват върху способността да се разкриваме прочувствено. Мъжът би трябвало да знае, че няма да се отвърнете от него в миг на уязвимост. Той се нуждае от жена, която ще види несъвършенствата му, само че все пак ще го обича откровено.

За да е във напредък връзката, би трябвало да се научите освен да разбирате, само че и да чувствате.

Много мъже са привикнали да потискат страстите си от детството и подсъзнателно желаят дамата да ги научи по какъв начин да ги показват. Затова се влюбват в дами, с които се усещат удобно в изразяването на възприятията си.

Споделете с него своите страхове, болки, стремежи и фантазии, с цел да създадете прочувствената връзка, която ще ви държи дружно. Така ще му помогнете последователно и изцяло да ви се довери. И да ви обича…

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР