Доскорошният треньор на Рома Жозе Моуриньо, който в момента е

...
Доскорошният треньор на Рома Жозе Моуриньо, който в момента е
Коментари Харесай

Моуриньо проговори за уволнението си от Рома

Доскорошният треньор на Рома Жозе Моуриньо, който сега е коментатор за уеб страницата football.com за евротурнирите, се върна към уволнението си от клуба от Рим. Португалецът явно е останал наскърбен от решението на притежателите на Рома.

" Започнаха европейските шампионати и най-много Шампионската лига, която най-важното съревнование в международния календар. Аз няма да бъде в тази крайна фаза. Но не тъй като съм отстранен, а защото бях " отстранен " от хора, които знаят прекомерно малко за футбола ", сподели Моуриньо, явно визирайки притежателите на Рома Дан и Райън Фридкин. Американските бизнесминени уволниха Моуриньо на 16 януари, като повериха поста на легендата на клуба Даниеле Де Роси.
 Гръм от Германия: Жозе Моуриньо сменя Тухел в Байерн (Мюнхен)
Гръм от Германия: Жозе Моуриньо сменя Тухел в Байерн (Мюнхен)

Португалският експерт към този момент е почнал да учи немски

" Такъв е животът, цялостен с възходи и падения. Аз съм в развой на напредък, без значение от уволнението, което беше колкото ненадейно, толкоз и незаслужено. Но аз ще се върна, и то с по-голям възторг и убеденост за тези мачове на УЕФА ", закани се експертът.

" Участвал съм в доста мачове и постоянно съм стигал до финали. Това са специфични мачове за треньорите, почитателите и играчите. Имам опит, с цел да знам по какъв начин да продължа напред. При тези мачове в първия постоянно се играе за победа, а в реванша знаеш какво ти би трябвало. Но би трябвало да знаеш доста добре цената на противника си ", сподели още Жозе Моуриньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР