Доскорошният директор на ВиК-Бургас Ганчо Тенев е оттеглил вариантите на

...
Доскорошният директор на ВиК-Бургас Ганчо Тенев е оттеглил вариантите на
Коментари Харесай

Оттеглени са предложенията за по-евтина вода в Бургас

Доскорошният шеф на ВиК-Бургас Ганчо Тенев е отдръпнал разновидностите на бизнес-план на сдружението, които предвиждаха и по-ниска цена на водата. Това e споделил пред БНР-Бургас регионалният шеф Пламен Янев. 
" Водоснабдяване и канализация " ЕАД Бургас е отдръпнало препоръчаните разновидности, с които трябваше да бъдат реализирани корекции в цената на водата в региона. Това пък оповестиха от регионалната администрация в Бургас с пост във фейсбук. Писмото от сдружението е получено на 18 август. Като претекст за отдръпването на седемте разновидността локалното ВиК сдружение показва огромния интервал от момента на представянето на тези съответните оферти и настоящата им неактуалност. 
" След отдръпването на предложенията все още не е налице причина за промяна на настоящата цена. Областният шеф ще започва в най-кратко време диалози с новото управление на водопреносното сдружение ", показаха от регионалната администрация.
Седемте точки, част от редактирания бизнес проект на сдружението, бяха контрактувани предходната година. На сдружението бе обещано време за създаване на разновидности, с които да се реализира по-ниска цена за кубик вода, само че и досега въпросните оферти не са обширно прегледани на локално равнище от представители на общинските администрации. Миналата седмица изпълняващият длъжността шеф на ВиК-Бургас инж. Ганчо Тенев заяви, че сдружението има нов шеф.  >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР