Доскорошният десен бек на Атлетико Мадрид Хуанфран призна, че след

...
Доскорошният десен бек на Атлетико Мадрид Хуанфран призна, че след
Коментари Харесай

Хуанфран се прицели в директорски пост в Атлетико

Доскорошният десен бек на Атлетико Мадрид Хуанфран призна, че откакто приключи футболната си кариера, би желал да бъде състезателен шеф в някой клуб. Той добави, че се надява да извършва тази роля точно при “рохибланкос”.

“Вече съм казвал няколко пъти, че бих желал да съм състезателен шеф. Не искам да съм треньор и това няма да се промени. Много играчи споделят: “Не, няма да ставам треньор” и откакто се отдръпват от футбола, стават точно треньори. Аз обаче няма да бъда треньор, към този момент го знам. Бих желал да съм състезателен шеф и в случай че може, това да бъде в Атлетико. Желая да се върна в Атлетико, с цел да оказа помощ на клуба. Президентът Сересо и Мигел Анхел знаят, че аз бих им оказал помощ с всичко допустимо, с цел да може клубът да продължи да се развива и да бъде измежду най-хубавите в света. Дано в бъдеще да мога да го направя.
Juanfran Torres: " Godín, Gabi, Raúl García... a todos los voy a tener en cuenta si soy director deportivo porque yo creo que ellos sí quieren ser entrenadores o segundos entrenadores " https://t.co/QSs0VhQ8nG
— MARCA (@marca) November 20, 2019 Вече даже имам концепция кого ще взема за треньор. Размишлявам върху това и всички претенденти са свързани с Атлетико. Да, приказвал съм към този момент с тях за това, само че има доста благоприятни условия - Диего Годин, Габи, Раул Гарсия,… Ще имам всички тях поради, тъй като имам вяра, че те в действителност желаят да са треньори или асистент треньори. Искат да са обвързани с футбола, само че не считам, че имат желание да са шефове. Очаквам аз да бъда в тази роля, само че към момента ми остават доста години във футбола, и то в огромния футбол, най-много с екипа на Сао Пауло”, показа пред “Марка” 34-годишният Хуанфран.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР