Доскорошната съпруга на водещия на политическото предаване Панорама“ по БНТ

...
Доскорошната съпруга на водещия на политическото предаване Панорама“ по БНТ
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко Василев шефка в Министерския съвет

Доскорошната брачна половинка на водещия на политическото предаване „ Панорама “ по Българска национална телевизия Бойко Василев се е облажила със сладостен пост в Министерския съвет, заяви вестник „ Ретро “. Начетената Адриана била шефка на държавната дирекция „ Обществени поръчки “. През нейния взор и утвърждение минавали всички значими покупко-продажби, които се реализират с европейски пари.

Дирекцията, в която в този момент работят 10 души, по-профилирано провежда търгове и покупко-продажби с пари от бюджета. Адриана работела там от няколко години и наследила поста на напусналия дружно със заместника си преди време Пламен Немчев. Въпреки че от съвсем две години юристката и тв водещият към този момент не са семейство по документи, тя към момента се представяла с неговата фамилия и криела от сътрудници и познати срамния си бракоразвод.

Тя към момента била унизена от аферата му с неговата колежка в малкия екран Албена, която е с цели 12 години по-млада от него.

Независимо у кого е била повода, разводът им се подрежда измежду най-скандалните звездни разлъки у нас. Молбата пристигнала първо от Бойко, само че жена му известно време го държала напрегнат и му извивала ръцете по всякакъв начин, с цел да излезе оптимално облагодетелствана от обстановката. Дори откакто заживели разграничени, бракът им траял да важи, тъй като по думите на Василев с някогашната му не можело да се реализира консенсус. На едно от съвещанията по бракоразводния развой, състояло се в Софийския областен съд, двамата пристигнали в извънредно неприятно въодушевление и не спрели да се лаят като кучета пред залата.

Въпреки че отказали да разясняват персоналния въпрос пред струпаните публицисти, станало ясно, че двамата спорели за парцели и наставнически права.
Семейството има наследник, Васил, който съгласно майка си поискал да остане при нея. Момчето не страдало от развода на родителите си, даже тъкмо противоположното – било предостатъчно, тъй като му писнало майка му и баща му да се карат пред очите му. Две години откакто фамилията се разцепило, връзките им към момента били обтегнати, а когато първата брачна половинка на Бойко Василев схванала, че обмислял да се дами още веднъж, полудяла от гняв. Надявала се обаче журналистът да не реши да има второ дете, тъй като предпочитала единствено синът й да разполага със фамилното завещание.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР