Доскоро Венера беше в комуникативния знак Близнаци и ни донесе

...
Доскоро Венера беше в комуникативния знак Близнаци и ни донесе
Коментари Харесай

Венера в Рак – време за семейството: Да показваме и да даваме любов

Доскоро Венера беше в отзивчивия знак Близнаци и ни донесе доста лекост, многообразие и повече срещи с другари, контакти и придвижване. Ако до момента искахме да бъде измежду шумни компании, то в този момент ще желаеме да останем доста повече у дома с околните си хора. Причината – на 7 май планетата на любовта Венера навлезе в нежния и прочувствен знак Рак и ще остане там до 6 юни. Какво значи всичко това за нас? Отговорите дава астрологът Ники Момчева.

В знак Близнаци Венера не се замисляше изключително доста, само че в този момент силата се сменя и ще се потопим в страстите и възприятията си, ще се опитаме доста повече да разберем прочувствения си свят - както нашия, по този начин и на другите.

Романтика, сбъднати стремежи и преборени страхове – какво ни вещаят планетите за месец май

Във водния знак Рак Венера е сантиментална и сензитивна. Сигурността ще бъде доста значима за нас през този интервал, както и това да се усещаме комфортно и уютно изключително в дома си и покрай фамилията си. Време е за обич и реципрочност, отлично време е да укрепим връзката си и тя да премине на последващо равнище. Знак Рак е доста прочувствен и има потребност да усеща топлина и поддръжка и в случай че не я получи, постоянно се затваря в себе си и даже може да наподобява апатичен, по тази причина Момчева ни поучава да демонстрираме обич и да даваме обич на най-близките си.

Между 7 и 15 май Венера ще има съразмерен аспект със Сатурн, по тази причина извършените значими срещи и диалози в този интервал, ще бъдат сполучливи. Астрологът ни поучава да заобикаляме сключване на контракти и пускане на планове, тъй като Меркурий е към момента назадничав, само че да използваме интервала за разбор и да структурираме дилемите си. „ Направете си проект за деяние и в случай че е належащо изяснете връзките си “, поучава още Ники Момчева.

Поемаме на астро странствуване с Ники Момчева

Между 20 и 27 май Венера ще бъде в съразмерен аспект с Уран, което може да докара до непредвидени любовни развръзки, допустимо е да се появят неочаквани усеща, влюбвания или пък разлюбвания. В тези дни ще има непредвидени обстановки, само че пък в случай че някоя връзка се разпадне това значи, че не е отговаряла да потребностите ни, предвижда Момчева.

В края на май от 28 до 5 юни Венера ще има съразмерен аспект с Нептун. „ Определено ще бъде магично и доста сантиментално, само че внимавайте да не се заблудите прекомерно или пък да идеализирате колегата си. Ще усещаме доста повече всичко към нас, тъй че дано интуицията ви води. Периодът е прелестен за креативен планове “, написа астрологът.

Личен списък

Ники Момчева е астролог по предопределение, приключила е образование в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев ”. Изучавала е още кармична астрология, здравна астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови знания в астропсихологията, нумерoлогията, здравната астрология и холистичното лекуване, както и кристало-терапията. Ако желаете да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или желаете да разберете по какъв начин ще ви повлияят всички огромни астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във и в уеб страницата.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР