Доскоро изглеждаше немислимо Кристиано Роналдо да си тръгне от Реал

...
Доскоро изглеждаше немислимо Кристиано Роналдо да си тръгне от Реал
Коментари Харесай

Серия А стартира под знака на Роналдо

 Кристиано Роналдо към този момент къса мрежи за Ювентус
Доскоро изглеждаше немислимо Кристиано Роналдо да си тръгне от Реал Мадрид, само че ето - чудото се случи. Днес португалецът ще започва публично новото си премеждие в италианския хегемон Ювентус.

До прехвърлянето на века се стигна малко изненадващо, само че очевидно връзките сред 33-годишният португалец и управлението на " белия балет " са били достигнали сериозната си точка. От това се възползва Ювентус, заплати 117 милиона евро и притегли мегазвездата в редиците си. Цялата Серия А ще завоюва от прехвърлянето на португалеца.

Дори и тимове като Киево усетиха в касите си резултата от идването му на Апенините. Цените на билетите за първия мач на Роналдо в Италия, а точно сред Киево и Ювентус през днешния ден, бяха вдигнати с 50 % и се изкупиха. В Парма също покачиха цените с 31,5 % и още веднъж ползата беше голям. Най-големият печеливш ще е Ювентус и притежателите му.

Стойността на акциите на клуба се подвигна с 32 % след идването на Роналдо, ползата в обществените мрежи към клуба също набъбна доста. Само от продажбата на фланелки с името на Роналдо торинският клуб към този момент завоюва 123 милиона евро.

Серия А внезапно стана забавна и за тв операторите, като се чака приходите да набъбнат с 250 милиона евро. В Италия са единомислещи, че с прехвърлянето на Роналдо се разпространява освен Ювентус, а и цялото състезание, в което от седем години няма огромна конкуренция. В момента в Торино обаче са отдадени повече на мисълта да станат претендент за продобиване на Шампионската лига, в сравнение с да вдигнат осмо скудето.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР