Дошлият с огромни очаквания в ЦСКА италиански плеймейкър Диего Фабрини

...
Дошлият с огромни очаквания в ЦСКА италиански плеймейкър Диего Фабрини
Коментари Харесай

Фабрини разтрогна с ЦСКА и се отказа от куп пари заради Динамо

Дошлият с големи упования в ЦСКА италиански плеймейкър Диего Фабрини нощес е разтрогнал контракта си с клуба. Според медиите в Румъния, той се е схванал с управлението на "червените " за разлъка по взаимно единодушие, с цел да пристигна като свободен сътрудник в Динамо Букурещ.

Рано тази заран той лети за румънската столица, където ще мине медицински прегледи. Ако те са сполучливи, ще парафира 3-годишен контракт с "кучетата ". На север от Дунав разясняват, че той се е отказал от голяма част от финансовите си искания, единствено и единствено да се върне назад в локалния шампионат.

Според Digi Sport, заплатата му в Букурещ ще бъде "само " 10 хиляди евро. Това е изрично надалеч по-малко от парите, които взимаше на "Армията ". Според румънските медии, той се е разписвал против сума от порядъка сред 20 и 25 хиляди евро месечно при "червените ".

Още когато се заприказва за раздяла сред италианеца и българския клуб, в Румъния в началото говореха за оформяне на договорка, при която той ще пристигна чартърен в Динамо. Тогава се говореше, че 14 хиляди евро от възнаграждението му ще се поемат от българския клуб, а останалите от "кучетата ".

Но сътрудникът на футболиста Константин Маня разкри, че късно нощес се е стигнало до дефинитивна разлъка сред Фабрини и "червените ", а през днешния ден той ще парафира за непрекъснато с румънците. Плеймейкърът имаше 3-годишен контракт и с българския клуб.

"Диего е свободен и пътува към Букурещ да подпише. Мога да кажа, че е 99.99% несъмнено, че той ще облече екипа на Динамо. Моята персонална цел беше да го докарам тук и се веселя, че в последна сметка съумях ", съобщи Маня.

Италианецът пристигна на "Армията " през май, като отхвърли в началото офертата точно на Динамо. После беше спряган за Левски, само че персонално наставникът на "сините " Петър Хубчев не го утвърди. И по този начин се стигна до прекосяването му при "червените ", само че при тях изкара по-малко от три месеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР