Досега в портфолиото на компанията СИД Ентърпрайз, собственик на търговската

...
Досега в портфолиото на компанията СИД Ентърпрайз, собственик на търговската
Коментари Харесай

Secdoor стартира производство на високоскоростни...

Досега в портфолиото на компанията СИД Ентърпрайз, притежател на комерсиалната марка Secdoor, участваха така наречен „ бързи порти “, само че от PVC материал.

Новият артикул, въведен в произвеждане от компанията, е от системата на секционните порти, има същата висока скорост на придвижване, достигаща 1 м/с като стандартните, само че е направен от твърди секции. Това прави вратите извънредно подобаващи за външна приложимост, с надеждна охранителна функционалност, което досега, при общоприетите, е постигано посредством две порти, работещи на едно място.

Високоскоростните порти с марка Secdoor могат да имат и транспарантни секции, като разликата им с тези от PVC се демонстрира по повод височината на панелите - те могат да доближават най-много до 400 мм. Запазват се контурите на отваряне под тавана, има вид за уравновесена и небалансирана система, като циклите на отваряне доближават до 200 000 цикъла, а оптималният размер на вратите е 5000/5000 мм.

Основното приложение на скоростните порти е в промишлеността, по-конкретно в логистиката, хранилища и производства с бързо придвижване на артикули, както и пространства, в които запазването на температурата е изключително значимо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР