Досега управлението на един от по-достъпните дронове на DJI обикновено

...
Досега управлението на един от по-достъпните дронове на DJI обикновено
Коментари Харесай

CES 2019: DJI представи дистанционно за дронове с HD дисплей

Досега ръководството на един от по-достъпните дронове на DJI нормално означаваше потреблението на вашия смарт телефон като екран. Сега към този момент имате по-добър вид – DJI пусна Smart Controller със своъ личен 5.5-инчов екран.
Устройството за дистанционно управление ви дава повече тактилни контроли за полета, както и оглед на това, което дронът вижда в 1080p визия. То може да бъде по-добър избор, в случай че постоянно летите при ярка слънчева светлина, с помощта на яркостта на екрана от 1000 cd/m2, която разрешава да остане забележим навън.

Смарт контролерът към този момент е разполагаем и работи с по-нови DJI дронове, в това число фамилията Mavic 2. Има единствено една спънка: цената .

На цена от 649 $ , той коства към половината от самия Mavic 2 Zoom и съвсем толкоз, колкото и рационално висок клас смарт телефон. Това има максимален смисъл, в случай че сте запалянко или си изкарвате прехраната от въздушните фрагменти, снимани с машината. DJI ще има Mavic 2 пакети с дрон и отдалечено , които биха могли да създадат отдалеченото по-достъпно, само че може да желаете да се придържате към телефона си, не сте толкоз отдадени на въздушните занимания.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР