Досега се смяташе, че Русия, независимо по какви обекти са

...
Досега се смяташе, че Русия, независимо по какви обекти са
Коментари Харесай

Топ Дипломат Ни Изправи Косата! Ударите В Сирия Са Увертюра Към Война С Най-Тежкия Противник!

" Досега се смяташе, че Русия, без значение по какви обекти са ракетните удари, тя ще бъде принудена да отбрани. Но една такава отбрана означаваше Русия да влезе в пряк конфликт, да има ескалация и да се отиде към огромна война ", добави дипломатът.

" Този е най-лошият сюжет за Русия, тъй като тя не показва задоволително увереност и мощ, очакваше се, че ще си замълчи, няма да отвърне с удари, а това значи, че през идващите седмици и месеци ще бъде отново сложена под напън ", продължи Симеон Николов.

Той уточни и единствения печеливш от ракетния удар и пасуването на Русия - терористите в Сирия. Освен качването на рейтинга на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Симеон Николов напомни, че " Израел към този момент се включи в дейностите в Сирия, Саудитска Арабия също от дълго време е в този спор - с помощи, със съюз арабски страни. Така че едно разгръщане на спора ще въвлече в него и външни сили, по този начин и от района в Близкия Изток.

" Но да се надяваме, че до това няма да се стигне, в случай че Съединени американски щати реализира своето - намаляването на въздействието на Русия там ", заключи Симеон Николов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР