Досъдебното производство е станало по самосезиране на прокурор от СГП.

...
Досъдебното производство е станало по самосезиране на прокурор от СГП.
Коментари Харесай

Константин Сулев: С прокурора по моето дело сме били в една стая 2 години

Досъдебното произвеждане е станало по самосезиране на прокурор от СГП. Това изясни пред парламентарната комисия, която изследва активността на Мартин Божанов-Нотариуса прокурорът от  Софийската районна прокуратура Константин Сулев.

Той е един от наблюдаващ прокурор по първото дело против Петьо Петров-Еврото и доверения му човек Кристиян Христов. Заради това дело прокурорът е и обвинен. Той изясни, че не познава някогашния основен прокурор Иван Гешев, до момента в който бил на поста. Разпитал го по досъдебното произвеждане, като му се обадил по телефона и той се явил.     

Константин Сулев изясни, че съвсем две години е работил в една стая с наблюдаващия прокурор Йордан Петров, който в този момент води делото против него.  " На мен никой не е пристигнал да ми оказва напън, не съм от най-контактните хора, не навестявам годишните събирания на прокуратурата от най-малко 10 години, аз персонално не се опасявам от господин Сарафов и не виждам за какво би трябвало да се опасявам от него ", сподели още Сулев. Той изясни, че неговото име по никакъв метод не е забъркано с това на Мартин Божанов-Нотариуса. 

Професионалната нравственос не му разрешавала да разяснява димите на Невена Зартова " за фамилията ".

Бойко Рашков го попита за назначението в ГДБОП на Гергана Божанова, последната брачна половинка на Божанов,  както и за някогашния началник на ГДБОП Любомир Янев, който сега е в отдел " Криминален " на Столична дирекция на вътрешните работи и в този момент се занимава с следствието на убийството на Божанов. Сулев сподели, че не познава тези хора. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР