Досъдебно производство е образувано във връзка с възникнал пожар в

...
Досъдебно производство е образувано във връзка с възникнал пожар в
Коментари Харесай

Образувано е досъдебно производство за пожара в двора на къщата на кмета на Панагюрище

Досъдебно произвеждане е формирано по отношение на зародил пожар в сграда в двора на къщата на кмета на община Панагюрище Никола Белишки, заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Сигналът е подаден от Белишки малко след среднощ в петък, 10 февруари.

На място е дошъл противопожарен автомобил от службата в Панагюрище и огънят е бил сподавен бързо, уточни Стоянов. Горяла е стопанска сграда, служеща за предпазване на дърва за огрев. Няма нанесени материални вреди на прилежащите дворове.

Все още не може да се каже каква е повода за пораждане на пожара, работи се по всички версии, изработен е оглед и следва пожаро-техническа експертиза, разяснява още представителят на пазарджишката полиция. Той изясни, че наоколо до мястото на случая има ситуирани камери и записите от тях ще бъдат употребявани за изясняване на случая.

Мирослав Стоянов удостовери, че на адреса в Панагюрище обитава и синът на кмета Иван Белишки, който е с мярка за неотклонение " домакински арест " по обвиняване за опасност за ликвидиране.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР