Дори заклетите противници на цигарите и други тютюневи изделия понякога

...
Дори заклетите противници на цигарите и други тютюневи изделия понякога
Коментари Харесай

Вредите от наргилето, за които дори не предполагате

Дори върлите съперници на цигарите и други тютюневи произведения от време на време се оказват фенове на наргилето, считайки го за безобидна опция на тютюна. Но по този начин ли е в действителност?
При използването на димът, който се вдишва, първо минава през вода, вино или друга течност, където се охлажда и почиства от нездравословни примеси. И на процедура е извънредно мъчно да се оцени вредата от използването му. Това се дължи на обстоятелството, че в тази ситуация постоянно се употребява нестандартизиран тютюн с друго качество, в който може да има високо наличие на никотин и катран. Освен това употребяваните въглища, също могат да съдържат разнообразни токсични субстанции.
Пушенето на наргиле крие куп странични резултати, които даже не подозирате, а точно:
Употребата му може да аргументи интоксикация с никотин и други токсични субстанции. Обикновено, когато сме в приятна компания, не усещаме по какъв начин минава времето. В случая не е изключено да изпушите десетки пъти повече тютюн, в сравнение с съдържащия се в една цигара.
Редовната приложимост на наргиле, както и на цигари, може да докара до пристрастяване към никотина.
При дълготрайно пушене на наргиле са неизбежни недоволства като главоболие, гадене и вероятно отравяне.
При пушенето на наргиле е належащо да вдишате надълбоко, което способства за по-дълбоко навлизане на дима в белите дробове.
 10 храни, които чистят никотина от тялото 10 храни, които чистят никотина от тялото
Никoтинът e eдин oт нaй-cилнитe нaркoтици и нaй-труднo прeoдoлимaтa зaвиcимocт. Aкo рeшитe дa ce oтървeтe oт лoшия нaвик, бъдeтe пoдгoт...
Ако пушите наргиле в компания и употребявате един накрайник, можете да се болестите с инфекциозни болести като хепатит В, туберкулоза, грип, ARVI и други
Редовната му приложимост способства за развиването на болести на дихателната и сърдечно-съдовата система.
Имайте поради, че единствено 31% от интервюираните считат, че пушенето на наргиле може да докара до съществени болести. Повечето хора имат вяра, че използването му е безвредна.
Всякакъв тип пушене, в това число и на наргиле, както и неговите разновидности, вреди на организма. Следователно не трябва да  прекалявате с него.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР