Дори в най-идеалните взаимоотношения има срок на годност. Различни фактори

...
Дори в най-идеалните взаимоотношения има срок на годност. Различни фактори
Коментари Харесай

5 причини, които правят мъжа безразличен към жена си

Дори в най-идеалните взаимоотношения има период на валидност. Различни фактори въздействат на това.

Семеен психолог разпознава 5 от най-честите аргументи, заради които връзките на един мъж могат да станат по-хладни.

1. Раждане на дете в фамилията
Когато бебето се роди в семейство, 85% от мъжете се усещат ненужни. Жената е поема грижите напълно и обръща най-вече внимание на детето.

Освен това безсънните нощи и непрекъснатото напрежение се отразяват отрицателно на връзките сред сътрудниците. Някои мъже може даже да ревнуват обичаното си дете.

Жената става непрекъснато заета и даже не намира време да се грижи за себе си. Ако желаете да изпробвате силата на връзката си, родете дете.

2. Съпругата се трансформира в „ леличка “
Когато една жена се ожени и по-късно роди дете, тя постоянно престава да поставя грижи за себе си. Преди сте били красива дама, която елементарно е спечелила сърцето на обичания си, само че какво в този момент?

Стар халат, заплетена коса и непрекъсната нервност. Всеки ден се превръщаш в „ леличка “. Мъжът желае да види до себе си това красиво момиче, коетого е покорило и го е предиздвикало да стъпи крепко на земята и да подписа брак.

С течение на времето той просто престава да желае жена си и постоянно намира различен обект на обич. Затова постоянно би трябвало да намирате време за себе си.

3. Битовизмът
Животът унищожава доста фамилии. Именно заради тази причина доста мъже изстиват в брака. Подобни проблеми пораждат незабавно откакто хората стартират да живеят под един и същи покрив.

Когато дамата живее сама, тя е привикнала да подрежда и в този момент би трябвало да събира чорапи из целия апартамент. Постоянните кавги и разправии водят до краха на фамилното благополучие.

На пръв взор наподобява, че всичко това са дреболии, само че когато пораждат непрекъснато, фамилните връзки се срутват. Според психолозите взаимното общуване е доста огромен стрес и за двамата сътрудници.

За да избегнете кавги, би трябвало да можете да вършиме взаимни отстъпки с половинката. Изграждането на хармонични връзки е допустимо, единствено в случай че сътрудниците се схващат и почитат взаимно. Няма потребност незабавно да оказвате напън върху мъжа, би трябвало да го вършиме последователно.

4. Разбира, че е по-привлечен от връзката " момиче - момче "
Това е различен съставен елемент на „ семейството “. Една жена стартира да управлява всяко деяние на обичания си. В този миг мъжът осъзнава, че му е омръзнало.

Спомня си тези моменти, когато не е бил женен.

Тъй като е било по-лесно и умерено и никой не го е притискал. Постоянният надзор, свадите и упреците с течение на времето тормозят човек. тогава идва откровеното предпочитание да върне тези моменти, когато към момента не е бил женен.

5. Прекаленото задушаване
Ако една жена обича мъжа си повече, в сравнение с той, тогава подобен съюз е временен.

Разбира се, първоначално може да му харесва доста. След сватбата обаче той към този момент е „ изпълнен “ с тази обич и бързо се отегчава. На мъжа му става скучно и тойзапочва да гледа встрани.

В такива обстановки рано или късно брачният партньор ще изневери на жена си. Необходимо е да се обичате еднообразно. Това е единственият метод за реализиране на естетика във взаимоотношенията.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР