Дори ухото на жертвата било рязано 70-годишна жена е убита

...
Дори ухото на жертвата било рязано 70-годишна жена е убита
Коментари Харесай

Жена бе пребита до смърт от мъжа, с когото живеела на семейни начала

Дори ухото на жертвата било рязано
70-годишна жена е убита в село Черноглавци, Шуменско от по-младия мъж, с който тя живеела. По дамата имало ясни следи за насилствена гибел - голям брой пострадвания, породени от удари с ръце. Дори ухото ѝ е било рязано, означи окръжният прокурор Орлин Куздов, представен от Dariknews.

Мъжът и дамата са живели дружно от към три години в къща в ромската махала на селото, при тежки битови условия, без ток и вода.

56-годишният обвинен Абил Адил е се е занимавал с ремонтни и строителни действия. Той е престъпно проявен, осъждан е за опит за ликвидиране през 2000 година. Миналия вторник дамата взела пенсия. Вечерта Абил се напил с ракия и бира. След това станал скандал за пенсията. Мъжът озверял, почнал да постанова дамата с юмруци и ритници. За да изкопчи къде е скрила парите, той употребявал нож, с който рязал ухото. Побоят приключил, като счупил врата ѝ и дамата умряла.

На идващия ден килърът се качил на влака и отпътувал за София. Там отседнал при сина си от предходна връзка.

Разкриването на закононарушението станало бързо. В събота тялото на жертвата било открито от другия наследник на Абил, който също живеел в Черноглавци. Той се обадил на секретарката в кметството, а тя на 112. Полицаите незабавно тръгнали по следите на изчезналия мъж. Софийските служители на реда го намерили 5 часа по-късно. 56-годишният обвинен Абил Адил е направил признания.

Повдигнато му е обвиняване за съзнателно ликвидиране, осъществено с особена свирепост и по изключително непосилен метод, за което се плануват от 15 до 20 години „ отнемане от независимост “, пожизнен затвор или подобен без право на подмяна. Той е в ареста, с първична мярка за неотклонение за 72 часа. Извършени са всички нужни и неотложни следствени дейности, разпитани са очевидци, назначени са съответните експертизи. Предстои да бъде отправено искане до Окръжния съд в Шумен за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР