Дори опозицията подкрепи предложението на кмета Иван Алексиев за финансовата

...
Дори опозицията подкрепи предложението на кмета Иван Алексиев за финансовата
Коментари Харесай

Поморие ремонтира бюджета си, за да подпомогне болницата

Дори опозицията поддържа предлагането на кмета Иван Алексиев за финансовата помощ

Общинският съвет на Поморие актуализира бюджета за 2023 година за спомагателна финансова помощ на МБАЛ. Средставата са в размер на 200 хиляди лева и са за заплатите на целия личен състав за интервала октомври-декември.

Предложението е на кмета Иван Алексиев и беше единомислещо подкрепено. Дори опозицията гласоподава „ За “, макар че по време на акцията съперниците на кмета точно с тематиката „ МБАЛ “ спекулираха. 

„ Днес чухте и видяхте, че опозицията публично поддържа всичко за болничното заведение. Те гласоподаваха за актуализацията на бюджета за болничното заведение. Като по този метод изрично потвърдиха, че тезата болница е една неистина и машинация “, сподели Иван Алексиев пред Флагман.бг.
 Предложението за финансовата помощ пристигна от кмета Иван Алексиев (вдясно) и бе подкрепено единомислещо от всички
Развитието в позитивен аспект на МБАЛ-Поморие е реалност. Общинската болница предлага качествено лекуване на пациентите, а на личния състав – положителни условия. Специалисти от цялата страна напуснаха предходните си работни места, с цел да станат част от екипа на МБАЛ-Поморие. Усилия поставят както управлението на болничното заведение, в лицето на доктор Кирил Хинов, по този начин и екипът на кмета Иван Алексиев.

„ Община Поморие постоянно е пособия на МБАЛ, постоянно ще го прави. Тази болница няма да спре да съществува! Надявам се в този момент, откакто минаха изборите, да приключат и с тази тематика. Грозно и цинично е да си играем със страховете на хората. Жалко, че измежду хората, които го вършат, има лекари, адвокати, финансисти, предприемачи “, сподели още Алексиев. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР