Дори най-стилните знаменитости имат лоши изяви на червения килим. Е,

...
Дори най-стилните знаменитости имат лоши изяви на червения килим. Е,
Коментари Харесай

15 стилни знаменитости, които са толкова зле с избора си на облекло, че се чувстват неудобно за тях

Дори най-стилните звезди имат неприятни изяви на аления килим. Е, всички сме хора и доста от нас също имат няколко рокли в дрешника, гледайки които си мислим: „ Къде бяха очите ми, когато купих това? “ Никога не боли да се учим от грешките на някой различен, тъй че ето нова селекция от недобре замислени тоалети на звезди.

Аня Тейлър-Джой

Обикновено безупречна, актрисата се появи на последните BAFTA в мини рокля с панделки и обемна мантия, наподобяваща одеяло, поради която влезе в топ най-лошите тоалети на довечера.

Мишел Йео

Звездата избра истинска рокля с ресни за последните награди на Гилдията на актьорите. Но критиците не оцениха нейните старания: облеклото ги накара да се свържат с пържени картофи и хартия, нарязани в шредер.

Флорънс Пю

Актрисата се появи на последната гала по връчването на Оскарите в спорен тоалет, състоящ се от мини къси панталони, напомнящи къси панталони за велосипед и обемна безформена рокля с цепка, започваща от корсажа.

Флорънс толкоз впечатли потребителите, че те не можаха да устоят да сравнят тоалета й с пухена покривка и смачкани чаршафи. „ Това съм аз, когато смъкнах спалното си долни дрехи от сушилнята и го занесох в стаята “, пишат те.

Зоуи Салдана

Критиците считат, че облеклото на актрисата от сатен и дантела е неуместно на аления килим на церемонията по връчването на Оскар: роклята й беше наречена сходна на нощница.

Хали Бери

Полупрозрачната мини рокля от тюл с панделки и черно боди на Хали Бери й направи неприятна услуга на тазгодишното празненство на Vanity Fair: актрисата оглави листата на най-зле облечените звезди на събитието.

Елизабет Банкс

Банкс излезе на аления килим на последната гала по връчването на Оскар в безформена асиметрична рокля с презрамки и шлейф, спуснат от раменете. Освен това роклята беше толкоз неуместна, че актрисата се спъна на сцената.

Алисън Уилямс

Облеклото на звездата от сериала “Момичета ” беше едно от най-лошите на церемонията по връчването на “Оскар ”: когато видяха дантелена рокля с пера в подгъва и безформена розова мантия, създаваща усещането за стилистичен разкол, критиците написаха: ” Що за розово злополучие е това?

Хайди Клум

Забавният тоалет, който Хайди Клум избра за премиите Nickelodeon Kids’ Choice Awards, стигна до листата с най-лошите тоалети на вечерта поради сърцата, в това число огромно сърце, което държи дружно комплицираните плисета на полата.

Оливия Кук

Модните критици не оцениха облика на Оливия Кук на последната гала на BAFTA: облеклото на кралицата на Вестерос от “Къщата на дракона ”, състоящо се от горна част с твърда издаденост в долната част и противоречива пола, беше наименуван ” небрежно преправен от някакъв костюм за сериала ”.

Ан Хатауей

Огромният тоалет с леопардов принт на Ан Хатауей, в който тя се появи на Седмицата на модата в Париж това лято, попадна в листата на най-лошите тоалети: критиците признаха, че актрисата е направила „ не най-хубавия избор “.

Патриша Аркет

Роклята на Патриша Аркет беше включена в листата на най-лошите рокли на премиите на Гилдията на актьорите: критиците признаха изображението за несполучливо заради странния дизайн с дантела, плъзгаща се под ръката и неуместно дребна чанта.

Шаная Туейн

Образът на канадската певица, която се появи на церемонията по връчването на Грами в костюм в жанр Cruella De Vil, не впечатли стилните критици: външният й тип беше наименуван “глупав и стар ”.

Андреа Кристи

Роклята на стилния блогър Андреа Кристи за BAFTA 2023 – с флорален фон и великански обемни ръкави – беше удостоена със званието “модно злополучие ”. Но в случай че Андреа е желала да притегли вниманието, то е съумяла на 100%.

Талия Сторм

На церемонията по връчването на музикалните награди Brit Awards имаше доста странни тоалети, само че обликът на шотландската певица беше наименуван „ фрапантен “: тя излезе на аления килим по бикини, розова кожена ушанка, бяло кожено палто и топло ботуши с косъм.

Имаме още публикации за стила на звездите – потопете се!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР