Дори и в напреднала възраст японските жени изглеждат добре, а

...
Дори и в напреднала възраст японските жени изглеждат добре, а
Коментари Харесай

5 тайни на японките за свеж външен вид

Дори и в преклонна възраст японските дами наподобяват добре, а телата им рядко скапват формата си. Затлъстяването в Япония не е постоянно срещан проблем, както в Европа и Съединени американски щати.
Как съумяват да поддължат младостта си и положителния външен тип?
Хранене на дребни порции
 3-те най-красиви дами съгласно зодията 3-те най-красиви дами съгласно зодията
Има дами, които могат да пленяват единствено с хубостта си, без даже да си мръднат пръста. Те излъчват необикновен сексапил, движат се грациозно, крас...
Японките се хранят уравновесено и на дребни порции. Хапват доста пресни и необработени храни, заобикалят прекомерно сладките усети и не натъртват на преработните и рафинирани храни. Рибата, зеленчуците, пълнозърнестите храни и плодовете са съществена част от кухнята им.
Високо равнище на колаген в кожата
Добавките с колаген са извънредно значими. Той се съдържа и в естествени артикули като желатин, риба, биле, яйчените белтъци, зелените храни и цитрусите.
Зелен чай
Напитката е обичана в всекидневието на японците. Той е извънредно потребен и способства за запазването на младежкия тип. Освен за пиянство, японките го употребяват и за домашно приготвени маски за лице – той заглажда бръчките, стяга порите и детосикира кожата.
 Тези храни ще подмладят кожата ви (СНИМКИ) Тези храни ще подмладят кожата ви (СНИМКИ)
Всички знаем какъв брой значимо е храненето за положението на кожата ни. Вижте храните, които ще накарат лицето ни да засияе. Нар - богат на...

Не на излагането на непосредствено слънце
 Японките се защищават от слънцето. Те постоянно носят шапки с козирки и даже чадърчета и употребяват цялостен куп слънцезащитни артикули.
Бавно хранене
В японската кухня множеството храни са задушени или приготвени на пара, гриловани или запечени. Почти не се употребява лой, а храненето става постепенно. По този метод се дава опция на стомаха да разгради поетото количество храна, което пък понижава риска от преяждане, тъй като мозъкът, съумява да подаде, сигнал че към този момент сме заситени.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР