Дори и само едно кафе да дойде да пие, това

...
Дори и само едно кафе да дойде да пие, това
Коментари Харесай

Борисов: И да се обадя на Си Дзинпин и Путин - ЕМА разрешава ваксините

Дори и единствено едно кафе да пристигна да пие, това е чисто психически добре за народа. Премиерът Бойко Борисов посети заведение в Кюстендил , взаимно с ръководителя на асоциацията на заведенията Ричард Алибегов.

Насред заведението министър председателят разяснява обстановката с имунизациите у нас, откакто, който по този начин или другояче , след . Здравните управляващи не виждат обаче връзка сред слагането на имунизацията и леталния излаз.

Борисов отговори на рецензиите, които се чуват най-много за какво не е направил действия за импорт на съветска или китайска ваксина. " Защо Борисов не се обади на Си Дзинпин или на Путин, незабавно мога да се обад я, само че това не е позволение на въпроса. На територията на Европейския съюз могат да се слагат ваксини единствено такива, позволени от Европейската организация по медикаментите (ЕМА) ", изясни министър председателят.

Той даде като образец Чехия, която макар направените действия, Народното събрание не е разрешил импорт на " Спутник V ", а пък в Словакия здравният министър си е подал оставката. На 26 февруари тази година соцводачът От ГЕРБ дадоха отговор, че .

На този стадий: ЕМА преглежда документите на " Спутник V " , ще посети и на място производството, с цел да види дали е по стандарт, а Китай даже още не е подал документи за позволение на приложимост в Европейски Съюз.
 Българска социалистическа партия подготвени непрекъснато за изключително съвещание на Народното събрание за имунизацията
Българска социалистическа партия подготвени непрекъснато за изключително съвещание на Народното събрание за имунизацията

Имали хрумвания за разрешаване на проблемите с имунизациите

Борисов за следващ път изясни и за какво България е декларирала най-голямо количество ваксини на " Астра Зенека " - " поръчахме от тях тъй като бяха напред в процедурата , след това незабавно поръчахме и от другите ". Също по този начин за решението роля е изиграла и цената - едните ваксини са от няколко $, до момента в който други стигат до 10-15 $ на парче повече.

" Това е като кафето - в случай че при едното заведение кафето е 4 лева, а в другото 15 лева и нагоре, къде ще пият кафе хората? "

Борисов посочи, че се заплаща на доставена ваксина, а не на поръчана .

Заедно с Борисов бе и здравният министър Костадин Ангелов, който осведоми, че се чакат резултатите от проучванията в Пловдив за умрялата жена и след тях имунизацията може. " Ще изчакаме резултатите от Пловдив, само че. "

Вчера са сложени над 20 000 ваксини . Към момента обстановката в Гоце Делчев още веднъж, както и есента, е сериозна, изясни Ангелов.
 3159 нови случая на ковид, над 200 са новоприетите в болница
3159 нови случая на ковид, над 200 са новоприетите в болница

Починали са 102-ма души...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР