Дори и най-големите песимисти не са застраховани от желанието бързо

...
Дори и най-големите песимисти не са застраховани от желанието бързо
Коментари Харесай

Само след 2 часа някой може да забогатее с почти 12 милиона

Дори и най-големите песимисти не са застраховани от желанието бързо да сграбчен колосални облаги. Мисълта за бързо замогване припомня за себе си непрекъснато, а когато има такава опция, ловният инстинкт се задейства с цялостни сили. Джакпотът в играта " Тото 2 – 6 от 49 “ постоянно е бил мечтан от всички фенове на тотализатора.

С прогнозната сума от 11 700 00 лв., той елементарно може да се трансформира в изключителна цел за всеки, който има вяра, че шансът има основна роля за всеки триумф. Всеки залог в играта " Тото 2 – 6 от 49 “ взе участие и във Втори тото късмет, където облагите са до 120 000 лв.. Макар, че джакпотът в последно време постоянно се изплъзва от стрелите на шанса, при играта Втори тото късмет облагите са повече от чести. 

В рамките на последните 10 дни тази игра раздаде две облаги по 100 000 лв. и една от 20 000 лв.. Всеки има собствена  преценка за благосъстоянието, а обстоятелствата демонстрират, че  джакпотът в " Тото 2 – 6 от 42 “ се чака да доближи сумата от 1 300 000 лева. Това значи, че шест печеливши цифри, могат да създадат някой участник заложил в играта най-новият тото милионер на България.

Не е за пропускане и играта " Тото 2 – 5 от 35 “ Там печелившата композиция носи облага от към 30 000 лв.. Статистиката демонстрира, че в съвсем във всеки тираж, някой късметлия съумява да грабне сходна сума. Истината е, че триумфите в " Тото 2 – 5 от 35 “ са повече от разумни, тъй като всяка композиция взе участие в две тегления, което автоматизирано усилва опциите за облаги при всеки
залог. Освен това в играта също има Втори тото късмет, където облагите могат да доближават до 200 000 лв..

Идентификацията  " тото милионер “ може да бъде добита и посредством играта  " Тото 2 – Зодиак “, в която закрепеният
джакпот постоянно е до 3 000 000 лв.. Залози за числовите игри в 31-я тираж, който ще бъде извършен през днешния ден, могат да бъдат направени най-късно до 18

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР