Дори и лошото време не спря стотици граждани да излязат

...
Дори и лошото време не спря стотици граждани да излязат
Коментари Харесай

Шествие „Месец за Семейството“ – в защита на консервативните ценности и срещу демографския срив

Дори и неприятното време не спря стотици жители да излязат на шествие под наслов “Месец за Семейството ”. Целта на шествието е да принуди страната да стартира ясна и съответна политика по въпроса с демографския колапс, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Шествия е имало много пъти през годината, само че за втора година се организира “Месец за Семейството ”, което за първи път вършим по един професионален и сериозен метод като отговор на неолибералната върволица – Прайда “, съобщи Кристиян Шкварек, уредник на шествието.

„ Миналата година се събраха към три хиляди души, а сега виждам съвсем два пъти повече хора в сравнение с имаше предходната година “, добави той.

Основното обръщение, което желаят е да изпратят е, че има различен закостенял християнски ред за бъдещето. “Историята не е завършила ”, безапелационен е Шкварек.

Той разяснява, че откакто за втора поредна година участниците се удвояват значи има същински растеж, който стартира да разсънва хората за консервативната опция. Според него това се дължи на апетит измежду хората за консервативна опция на неолибералния ред.

Филип Кинов е участник в шествието за първи път. Пред БГНЕС той изясни, че е решил да се включи, тъй като като студент по Философия е изучавал ЛГБТ придвижването и съгласно него с присъединяване си в шествието заема позиция срещу злото. „ В ЛГБТ придвижването няма никаква добродетел “, сподели той и прикани хората да се отбрани обичайното българско семейство.

Боряна Иванова също взе участие в шествието за първи път. „ Ние сме едно типично християнско семейство. За мен е доста значимо децата да порастват с християнските полезности, те да не бъдат изменяни и да не се втълпява на децата, че други неща са по забавни и по-забавни от това да следват стоите пориви, с които са основани “, показа тя и добави, че рисунката, която носи е нарисувана от 12-годишната й щерка. „ Това е нейния прочит на израза на християнското семейство “, посочи тя.

Събралите се жители упорстват страната да трансформира разрешаването на демографския проблем в цел номер едно, идея. Също по този начин би трябвало да бъде призната и държавна тактика за демографията до 2050-та година. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР