Дори и да не доведат до желаният резултат, опитите за

...
Дори и да не доведат до желаният резултат, опитите за
Коментари Харесай

Доц. Марчев обясни защо инфарктите и хипертоничните кризи през лятото намаляват

Дори и да не доведат до мечтаният резултат, опитите за намаляване удължават живота.

„ Инфарктите през лятото понижават, хипертоничните рецесии също. Докторите излизаме отпуска, тъй като в този момент има по-малко работа. С други думи, радвайте се на живота, движете се и бъдете щастливи ”, каза доцент Марчев.

„ Всеки човек би трябвало да се движи, налага се да подберем нужния миг. Рано сутринта е съвършеното време за разходка. Като човек спортува заран, той подтиква метаболизма. Той е по-полезен и харчи повече сила, с цел да не напълнява ”, съобщи специалистът.

„ Сега е моментът, в случай че имате климатик, да си го ползвате. Не би трябвало обаче да духа тъкмо върху вас, с цел да не аргументи разбиране. Важно е да го изчистите добре. Не настройвайте климатика в колата под 25 градуса, тъй като това е стрес за организма ви ”, показа специалистът

„ Температурните амплитуди са приятни за моето ухо. Сега е едно отлично време. Трябва да живеем здравословно и да научим децата си на това. С изпотяването губим електролити, по тази причина е хубаво да ядем плодове и зеленчуци ”, отсече доцентът.

„ Не дръжте течност в пластмасови бутилки, които примерно държите в колата си. Сега е моментът да ги изхвърлите. Това другояче може да докара до рак на гърдата, тъй като пластмасата изпуска разнообразни субстанции при нагряване ”, изясни специалистът.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР