Допреди няколко дни България беше от грешната страна на историята

...
Допреди няколко дни България беше от грешната страна на историята
Коментари Харесай

Плевнелиев: Допреди няколко дни България беше от грешната страна на историята


Допреди няколко дни България беше от неверната страна на историята и щеше да изяде шамарите от двете направления, при все това е ясно, че Путин е един нов Сталин, а Русия е агресор. Това съобщи в студиото на " Лице в лице "  по bTV някогашният президент на България Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното.

Той добави, че страната ни би трябвало да поддържа Украйна " по всички вероятни способи " и прикани ръководещите да станат " по-демократични "  и " по-мъдри ".

Един водач може да бъде или мощен, или слаб. Слабите гледат социологията, мощните водачи водят хората. Силните водачи би трябвало да схванат исторически кое е значимо за България. Неутралитетът, за който приканва Румен Радев, е покана за трета национална злополука, разяснява Плевнелиев.

Бившият държавен глава означи, че президентът, Българска социалистическа партия и " Възраждане " през днешния ден са тези, които " обслужват ползите на Путин ".

По тематиката с даването на военна помощ за Украйна Плевнелиев бе безапелационен, че България би трябвало да достави оръжие, " с цел да бъдат предпазени освен украинците, само че и ние ".

В умозаключение някогашният президент посъветва вместо да вървим към нови предварителни избори, по-добре продемократичните партии в Народното събрание да се обединят към няколко значими за България цели, единият от които съгласно Плевнелиев е участието на страната в Еврозоната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР