Допитване до хората ще има преди всяко строителство във всеки

...
Допитване до хората ще има преди всяко строителство във всеки
Коментари Харесай

Славчо Атанасов и Десислава Желязкова: Допитване до...

Допитване до хората ще има преди всяко строителство във всеки микрорайон на „ Западен “. Това обявиха националният представител и претендент за кмет на Пловдив Славчо Атанасов и претендентът за кмет на регион „ Западен “ Десислава Желязкова, откакто се срещнаха с поданици на региона и разговаряха по съответни техни проблеми.

Хората сложиха въпроси за поддържането на зелените площи в региона, за чистотата, за противоречиви случаи на строителство, за неналичието на паркоместа в новите комплекси, като огромна част от тях обявиха, че познават и двамата като кметове и знаят, че за въпросите им ще бъде открито решение.

И Славчо Атанасов, и Десислава Желязкова бяха безапелационни, че най-хубавият метод за попречване на публичните проблеми в региона е предварителното допитване. „ То ще се ползва преди построяването на каквото и да било в региона - ще се чуе мнението на хората и едвам тогава ще се строи “, сподели Десислава Желязкова.

За тази цел - в случай че ни гласувате доверие, ще възстановим Гражданските препоръки в шестте региона на Пловдив, които в моя мандат на кмет направихме, съобщи Славчо Атанасов пред всички, с които беседва. „ Участието на вас, жителите, в ръководството е извънредно значимо. То ще е потребно и за всеки един кмет, защото вие най-добре познавате проблемите на региона си. А и ще имате директен достъп до кмета - не да се чудите по какъв начин да стигне жалбата ви до администрацията му. От опита си като кмет на регион „ Тракия “ и като кмет на Пловдив го знам “, акцентира Славчо Атанасов.

Той бе безапелационен, че в случай че пловдивчани гласоподават доверие на него и екипа му, ще възвърне приемния ден за жители всеки ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР