Допълнително разхлабване на противоепидемичните мерки в страната влиза в сила

...
Допълнително разхлабване на противоепидемичните мерки в страната влиза в сила
Коментари Харесай

Ново разхлабване на мерките срещу коронавирус

Допълнително разхлабване на противоепидемичните ограничения в страната влиза в действие от през днешния ден, 19 април.
Според издадената в края на миналата седмица заповед на здравния министър, от понеделник визитите в детски центрове и клубове се позволяват при потребление на не повече от 50% от потенциала на помещението и носене на защитни маски за лице от личния състав.
казината " alt= " От 12 април отварят театрите и заведенията за хранене, от 16 април и казината " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2021/02/11/0251146001613049496_1580383_144x110.webp " > От 12 април отварят театрите и заведенията за хранене, от 16 април и казината
От 12 април се позволява провеждането на културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, театрални...
Провеждането на културни и развлекателни мероприятия – театри, кина, опери, концерти, циркови представления, галерии и други, се позволява при потребление на не повече от 50 % от потенциала на пространствата.
Също при потребление на 50% от потенциала на залите и съблюдаване на физическа отдалеченост могат публично да се организират конгресно-конферентни мероприятия, семинари, състезания, образования, тимбилдинги, изложби и други публични мероприятия в присъствена форма.
Същото важи за визитите във фитнес центрове, спортни зали и клубове, плувни басейни и комплекси, балнеолечебни, СПА и уелнес центрове.
До 27 април обаче остават прекратени груповите туристически пътувания с проведен превоз в страната и в чужбина и груповите визити на туристически обекти в страната, показва БГНЕС.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР