Доналд Тръмп ще трябва да плати шестцифрените съдебни разходи на

...
Доналд Тръмп ще трябва да плати шестцифрените съдебни разходи на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп ще плати съдебни такси на компания, съдена за обвинения в досиета

Доналд Тръмп ще би трябвало да заплати шестцифрените правосъдни разноски на компанията, която е съдил по обвинявания, че е взел участие в „ перверзни “ полови дейности и е давал подкупи на съветски публични лица.

Бившият президент на Съединени американски щати заведе дело против Orbis Business Intelligence, консултантска компания, учредена от някогашния офицер от MI6 Кристофър Стийл.

Г-н Стийл, който преди този момент е управлявал Сикрет интелиджънс сървис Руското бюро беше създател на по този начин нареченото досие на Стийл, което включваше отречени изказвания, че господин Тръмп е бил „ злепоставен “ от съветската работа за сигурност, ФСБ.

По време на чуване в Лондон предходната година, на Върховния съд беше казано, че господин Тръмп завежда иск за отбрана на данните за две бележки в досието, в които се твърди, че е взел участие в „ секс празненства “, до момента в който е бил в Санкт Петербург, и е взел участие в „ златен душ “ с проститутки в Москва.

С решение от предишния месец госпожа арбитър Стейн отхвърли делото на господин Тръмп, като откри, че искът му за обезщет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР