Доналд Тръмп призова сенаторите - републиканци да отхвърлят споразумението за

...
Доналд Тръмп призова сенаторите - републиканци да отхвърлят споразумението за
Коментари Харесай

Не бъдете идиоти!: Тръмп призова републиканците да блокират чудовищната сделка за Украйна

Доналд Тръмп прикани сенаторите - републиканци да отхвърлят съглашението за границата, прокарвано от демократите и Белия дом. Става въпрос за стягане на миграционната политика в подмяна на утвърждение от Конгреса на военна помощ за Киев в размер на 60 милиарда $, написа The Times, представен от " Фокус ".

В обява в обществената мрежа Truth Social някогашният президент на Съединени американски щати дефинира препоръчаното законодателство като " чудовищно ". Според политика приемането му ще бъде " смъртна присъда за Републиканската партия ".

" Не бъдете идиоти!!! Имаме потребност от обособен законопроект за границите и имиграцията. Не би трябвало да се обвързва с непозната помощ по никакъв метод и под никаква форма! Демократите пробиха имиграцията и границата. Те би трябвало да ги поправят ", добави Тръмп, който е любимец за президентската номинация на Републиканската партия.

Поддръжниците на някогашния президент в Камарата на представителите към този момент дадоха обещание да отхвърлят самодейността, в случай че бъде утвърдена от Сената.
Председателят на Камарата Майк Джонсън призна, че препоръчаната договорка е " даже по-лоша от предстоящото “ и увери, че законопроектът ще бъде " мъртъв при идването си “, в случай че стигне до долната камара на Конгреса, отбелязва The Times.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР