Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че бърза да се обяви

...
Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че бърза да се обяви
Коментари Харесай

Тръмп: Нищо не е приключило

Доналд Тръмп упрекна Джо Байдън, че бърза да се разгласи погрешно за победител в президентските избори в Съединени американски щати, откакто главните американски медии оповестиха Байдън за 46-ия президент на страната, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес, представени от novini.bg.

" Всички знаем за какво Джо Байдън се е втурнал да се показа погрешно за победител и за какво съдружниците му в медиите поставят толкоз старания да му оказват помощ: те не желаят истината да излезе нескрито. Простият факт е, че тези избори надалеч не са завършили. Джо Байдън не е заверен за победител в никой щат, камо ли в мощно оспорваните щати, където ще има наложително наново броене на гласовете, или в щати, където предизборният ни щаб има годни и законни законови оспорвания, които биха могли да дефинират окончателния победител. В Пенсилвания да вземем за пример нашите законни наблюдаващи не получиха логичен достъп да наблюдават процеса на броене. Законните гласове вземат решение кой е президент, а не медиите, се споделя в изказване на Тръмп.

" От понеделник нашият избирателен екип ще стартира да отстоява в съда своята позиция, с цел да подсигурява, че изборните закони са изцяло спазени и че законният победител получава поста. Американският народ има право на почтени избори: това значи да се преброят всички законни бюлетини и да не се броят никакви противозаконни бюлетини. Това е единственият метод да се подсигурява, че обществеността има цялостно доверие в нашите избори.

Шокиращо е, че предизборният щаб на Байдън отхвърля да одобри този главен принцип и желае да се броят бюлетини, даже в случай че са подправени, подправени или пуснати от лица без изборни права или умряли хора ", се споделя още в изказването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР