Доналд Тръмп нахлу от федерална съдебна зала в Манхатън само

...
Доналд Тръмп нахлу от федерална съдебна зала в Манхатън само
Коментари Харесай

Тръмп нахлу от съдебната зала, докато адвокатът на Е. Жан Карол предлага той да плати 24 милиона долара по време на заключителните аргументи на процеса за клевета

Доналд Тръмп нахлу от федерална правосъдна зала в Манхатън единствено минути откакто юристът на Е. Жан Карол стартира да дава заключителни причини с молба към правосъдните заседатели да накарат някогашния президент да заплати най-малко 24 милиона $ обезщетение.

77-годишният Тръмп се изправи и ненадейно излезе от правосъдната зала към 9:58 сутринта, почти пет минути след заключителните думи на Роберта Каплан, в които тя твърди, че процесът за обезщетение за клюка е „ за това да накараш [Тръмп] да спре един път и за всички ”, атакувайки обществено Карол.

Съдия Луис Каплан - който няма връзка с Роберта Каплан - беше заставен да се намеси, като сподели: „ Записът ще отразява, че господин Тръмп преди малко стана и излезе от правосъдната зала. “

„ Адвокатите на отбраната би трябвало да останат по местата си “, сподели съдията на екипа на Тръмп.

Драматичният миг се разигра, откакто съдията предизвести всички в правосъдната зала да пазят безмълвие по време на причините на юристите.

Имотният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР