Доналд Тръмп младши издаде във вторник книга, насочена срещу левицата.

...
Доналд Тръмп младши издаде във вторник книга, насочена срещу левицата.
Коментари Харесай

Тръмп младши пуска провокативна книга в защита на баща си

Доналд Тръмп младши издаде във вторник книга, ориентирана против левицата. Той разгласи, че е забелязал политическите неточности и в бъдеще може да обмисли да се кандидатира за политически пост, предава AFP, представена от БГНЕС.
В книгата „ Ускорение: Как левицата процъфтява върху омразата и желае да затвори устата на Съединени американски щати ” (Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence US) синът на президента пази гневно татко си и подлага на критика съществени медии и политически съперници, в това число Хилъри Клинтън.
„ Това е книга, които левият хайлайф не желае да прочетете ”, разгласи издателят в Амазон и добави, че „ никоя тематика не е пощадена от политическа уместност ”.
Тръмп младши посвещава 300 страници частично на мемоари за „ плачевните неща ” – термин, който Клинтън употребява, с цел да опише последователите на Тръмп по време на президентската акция през 2016-а.
Книгата бързо се издигна до трето място в класацията на „ Амазон ” за най-продавани книги, откакто президентът в насърчи своите 66,5 милиона почитатели в Twitter да си поръчат образец.
„ Страхотна нова книга, която горещо предлагам на ВСИЧКИ да прочетат ”, написа президентът в обществените мрежи.
Тръмп-младши, прочут с бурните си офанзиви против обичайните медии, в това число „ The New York Times ” и „ Washington Post ”, упреква обществените мрежи, че се пробват да наблюдават него и други консерватори.
Тази „ възбрана в сянка “ значи цялостно угнетяване на свободата на словото. Не може да бъде разрешено да продължи ”, написа той в книгата.
Досега Иванка Тръмп се смяташе за политически най-ангажираната от четирите пълнолетни деца на президента поради ролята си на консултант от Белия дом. Тръмп младши, обаче, загатна във вторник, че може да се изкуши да се кандидатира един ден.
„ Не изключвам нищо. В момента одобрявам предизборната част. Всъщност се веселя на част от тази борба ”, сподели той в изявление за CBS.
„ Харесва ми да бъда измежду същински хора и да виждам разликата, която татко ми и неговите политики вършат с живота им. ”
Той съобщи, че сега го интересува само татко му завоюва изборите през 2020 година, а за всичко останало „ ще се тормозим по-късно ”, добави 41-годишният мъж.
Книгата е оповестена от „ Център Стрийт “ - прочут издател на консервативни книги.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР