Доналд Тръмп каза днес, че няма друг американски президент, който

...
Доналд Тръмп каза днес, че няма друг американски президент, който
Коментари Харесай

Никой президент на САЩ не е бил толкова твърд към Русия като мен, обяви Тръмп

Доналд Тръмп сподели през днешния ден, че няма различен американски президент, който да се е държал толкоз " твърдо " към Русия като него, оповестиха информационните организации. Изявлението бе направена на фона на продължаващите рецензии към Тръмп поради държанието му на срещата в Хелзинки с съветския му сътрудник Владимир Путин, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.
 Съединени американски щати платили $77 000 за почивката на Тръмп в личното му голф игрище  След срещата с Путин Тръмп промени версията си за съветската интервенция изборите
" Никога не е имало президент, който е бил толкоз корав във връзка с Русия като мен ", съобщи Тръмп в края на съвещание на кабинета и добави, че Путин " знае това по-добре от всекиго, сигурно по-добре от медиите ".

Тръмп даде и образци за твърдата си позиция по отношение на Русия - американските наказания против Москва и експулсирането на хипотетични съветски шпиони от Съединени американски щати. 

Вчера президентът на Съединени американски щати се отметна от думите си на общата конференция с Путин в Хелзинки, с които сложи под подозрение заключенията на разследващите служби на Съединени американски щати, че Русия се е намесвала в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година

Днес на въпрос през днешния ден дали Съединени американски щати не престават да са " цел " на Русия, Тръмп отговори негативно и влезе в несъгласие с предизвестията на шефа на американските разследващи служби Дан Коутс за заплаха от хакерски атаки по отношение на идните междинни избори в Съединени американски щати.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР