Доналд Тръмп категорично отрича да е имал сексуална връзка с

...
Доналд Тръмп категорично отрича да е имал сексуална връзка с
Коментари Харесай

Белият дом не обясни защо адвокатът на Тръмп е платил 130 000 долара на порнозвезда

Доналд Тръмп изрично отхвърля да е имал полова връзка с порноактрисата Сторми Даниелс. Ден след излъчването на многоочакваното изявление с порнозвездата, реакцията на Белия дом беше недвусмислена. Самият Тръмп, който постоянно е подготвен да нападна своите неприятели, в никакъв случай не е коментирал обществено тази спекулация.
Сега остава неразбираемо единствено за какво персоналният юрист на Доналд Тръмп Майкъл Коен е изплатил 130 000 $ на Стефани Клифърд (истинското име на Сторми) малко преди изборите за президент през 2016 година в подмяна на нейното безмълвие. Този въпрос на публицисти беше отминат от асистент представителя на Белия дом уклончиво. " Трябва да попитате Майкъл Коен за детайлности ", сподели единствено Радж Шах.
22 милиона телевизионни фенове гледаха изявлението на порнозвездата, което бе излъчено в предаването " 60 минути " на CBS. Това е рекордна публика на тази стратегия след изявлението на семейство Обама през 2008 година.
Малко след излъчването на тази цифра от CBS, Тръмп писа в Twitter: " Толкова подправени вести. Никога не са били толкоз доста и толкоз подправени. Въпреки всичко страната ни се усеща доста добре ".
По време на изявлението Сторми Даниелс описа по какъв начин е била заплашвана през 2011 година от чужд на паркинг в Лас Вега, до момента в който е била с дребната си щерка. Това е станало, откакто порноактрисата е дала изявление за списание " In Touch ", в което е оповестила, че е имала полова връзка с сегашния президент през юли 2006 година. " Един мъж пристигна до мен и ми сподели: " Остави Тръмп намира. Забрави за случката. " И по-късно се наведе, погледна щерка ми и сподели: " Какво красиво малко момиченце. Ще е толкоз тъпо в случай че нещо се случи на майка ѝ”, " сподели тя.
Говорителят на Белия дом Радж Шах обаче съобщи, че " президентът не мисли, че Сторми Даниелс е била заплашвана през 2011 година. Адвокатът ѝ обаче твърди, че тя продължава да получава многочислени закани и се бои за сигурността си и тази на детето си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР