Доналд Тръмп изглежда призна, че коронавирусът се е развихрил“ в

...
Доналд Тръмп изглежда призна, че коронавирусът се е развихрил“ в
Коментари Харесай

COVID-19 се развихря, призна и Тръмп

Доналд Тръмп наподобява призна, че коронавирусът „ се е развихрил “ в Съединени американски щати, за разлика от изказванията му по време на предизборната акция, че „ краят на епидемията към този момент се вижда “.

Докато  новите инфекции на Covid-19 в Съединени американски щати наближиха 200 000 дневно, в събота вечерна Тръмп се включи в Twitter с цел да подчертае, че „ Фалшивите вести не приказват за обстоятелството, че„ Covid “вилнее на всички места  света, освен в Съединени американски щати “. 

В петък в Съединени американски щати бяха регистрирани 195,500 нови случаи, световен и американски връх, по данни на университета „ Джонс Хопкинс “. В събота в страната общият брой на инфектираните надвиши 12 милиона, които надалеч повече от всяка друга страна по света. 

В Китай поради два случая на COVID-19  власти вкараха карантина в град Манджули, разположен на границата с Русия, заяви Китайската централна телевизия, представена от БГНЕС   В 172-хилядния град е въведена възбрана за събирания и обществени събития, учебните заведения и детските градини са краткотрайно затворени. Градските управляващи оповестиха подготовка за осъществяване на всеобщи проби на всички поданици. Оперативният щаб също разгласи краткотрайно прекъсване на пътническите железопътни връзки с града.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР