Доналд Тръмп и Ким Чен Ун се срещнаха в демилитаризираната

...
Доналд Тръмп и Ким Чен Ун се срещнаха в демилитаризираната
Коментари Харесай

Тръмп влезе в Северна Корея за среща с Ким Чен Ун

Доналд Тръмп и Ким Чен Ун се срещнаха в демилитаризираната зона сред двете Кореи. След малко ръкостискане на границата, американският президент алегорично мина на севернокорейска територия.

 © БГНЕС
Дипломатически театър и поредна историческа среща сред Доналд Тръмп и Ким Чен Ун.

Само ден откакто американският президент написа в туитър, че кани севернокорейския водач на среща, двамата се ръкуваха в демилитаризираната зона, която разделя Северна и Южна Корея.

Прекрачвайки демаркационната линия, Тръмп стана първият настоящ президент на Съединени американски щати, стъпил на севернокорейска територия.
Ким Чен Ун, водач на Северна Корея: Вярвам, че този акт е израз на желанието да бъде забравено неприятното минало и да бъде открит пътят за ново бъдеще.
На собствен ред Ким Чен Ун мина за малко на южнокорейска земя, а Доналд Тръмп разгласи, че ще го предложения в Белия дом.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: За мен е чест. Беше огромна чест да мина линията! Беше реализиран огромен прогрес и основани доста другарства.
Това е трета среща сред двамата водачи след диалозите им в Сингапур и Ханой.

Преди нея американският държавен глава прегледа дружно с южнокорейския си сътрудник Мун Дже Ин демилитаризираната зона сред двете корейски страни и се срещна с южнокорейски и американски бойци.
 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР