Доналд Тръмп и Джо Байдън си осигуриха достатъчно делегати, за

...
Доналд Тръмп и Джо Байдън си осигуриха достатъчно делегати, за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп и Джо Байдън си осигуриха номинации за организиране на реванш за президент на САЩ

Доналд Тръмп и Джо Байдън си осигуриха задоволително делегати, с цел да завоюват номинациите на своите партии за президент във вторник вечерта, организирайки реванш на конкуренцията за белите през 2020 година Хаус през ноември.

Според Асошиейтед прес Тръмп е спечелил задоволителна поддръжка за номинацията на републиканците, откакто завоюва първичните избори във Вашингтон във вторник. По-рано вечерта Байдън завоюва процеса на номиниране на Демократическата партия, откакто надви на първичните избори в Джорджия.

Удобните победи и на двамата претенденти демонстрираха тяхното превъзходство над съответните им партии. Те също по този начин са прикрили някои недостатъци и от двете страни, които ще трансфорат изборите през 2024 година в горчива борба, в която може да надделее претендентът, който претърпи минимум дезертьори.

В изказване във вторник Байдън сподели: „ Свобода и народна власт са изложени на риск тук вкъщи по метод, по който не са били от времето на Гражданската война. Доналд Тръмп организира акция...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР