Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Нанси Пелоси: Тръмп е опасен за САЩ и трябва да бъде отстранен от длъжност

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е явна и непосредствена заплаха за Съединени американски щати и би трябвало да бъде отхвърлен от служба, съобщи председателката на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси, представена от международните организации.

"Знаем, че президентът на Съединени американски щати подстрекаваше към този протест, това въоръжено въстание срещу нашата страна. Той би трябвало да си върви. Той е явна и непосредствена заплаха за нацията, която всички ние обичаме ", съобщи тя по време на дебатите в долната камара на Конгреса за процедура по нов импийчмънт на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския след щурмуването на Капитолия на 6 януари, при което починаха петима души.

Преди изявлението на Пелоси конгресмените дебатираха разпоредбите на процедурата за разглеждане на резолюцията за импийчмът на Тръмп, съгласуваха ги и най-после одобриха с 221 гласа "за " против 203 гласа "против " да продължат напред с въпроса, предадоха Българска телеграфна агенция и Ройтерс. Сега те дебатират самите обвинявания против Тръмп.

Очаква след тези диспути, които ще продължат към 2 часа, да се гласоподава самата резолюция за импийчмънт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР