Доналд Тръмп даде официално съгласието си да се кандидатира отново

...
Доналд Тръмп даде официално съгласието си да се кандидатира отново
Коментари Харесай

Тръмп с гръмки обещания да накаже Китай, за работни места и със сериозно обвинение към Байдън

Доналд Тръмп даде публично единодушието си да се кандидатира още веднъж за президент на Съединени американски щати от името на Републиканката партия.
„ Вашингтон не е трансформирал Доналд Тръмп. Доналд Тръмп промени Вашингтон ", съобщи щерка му Иванка Тръмп, когато показа кандидатурата на татко си за президент на Републиканската партия.
" Стоя довечера пред вас, които ми оказахте достойнството да ме подкрепите, горделив с изключителния прогрес, който постигнахме дружно през последните четири невероятни години, и претъпкан с убеденост в светлото бъдеще, което ще изградим за Америка през идващите четири години ", обърна се Тръмп към присъстващите към 1 500 души на поляната пред Белия дом.
В речта си към участниците в Националния конгрес на републиканците той съобщи, че идните през ноември избори ще бъдат най-важните в историята на Съединените щати .
„ Въпреки величието ни като страна,. Това са най-важните избори в историята на страната ни “, съобщи американският водач, представен от медиите оттатък океана. 
„ Никога по-рано гласоподавателите не са се сблъсквали с по-ясен избор сред партиите – като виждане, философия и дневен ред. Тези избори ще решат дали ще запазим американската фантазия или ще позволим социалистическият дневен ред да унищожи ориста ни . Тези избори ще решат дали ще пазиме американския метод на живот или ще позволим на радикалните придвижвания да го унищожат изцяло. Това няма да стане! “, акцентира Тръмп.
Интересите на Америка над всичко
 Тръмп публично се кандидатира за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия Тръмп публично се кандидатира за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия
Американският президент Доналд Тръмп публично се съгласи да се кандидатира още веднъж за президент на Съединени американски щати като претендент от Републиканската...
Държавният глава счита, че е поставил завършек на ръководството на „ несъстоятелната политическа класа “, която се управлява само от личните си ползи и не се преценява с жителите на страната.
„ Откакто загърбих предходния си живот, а той беше добър, аз се боря за вас “, обърна се Тръмп към сънародниците си. Той разгласи, че е нарушил основополагащи правила на политиката във Вашингтон и е спазил предизборните си обещания.
„ Заедно сложихме завършек на несъстоятелната политическа класа. И тя обезверено се старае да се върне на власт с всички нужни средства. Вие видяхте. Те са ми ядосани, тъй като вместо да слага преди всичко техните ползи, просто споделих, че преди всичко стои Америка “, акцентира Тръмп.
Отговорност за разпространяването на ковид
Държавният глава даде обещание, че за разлика от демократа Джо Байдън, ще притегли Китай към отговорност за разпространяването на ковид в света.
 Анкета: 58% от подкрепящите Байдън ще гласоподават по-скоро „ срещу “ Тръмп Анкета: 58% от подкрепящите Байдън ще гласоподават по-скоро „ срещу “ Тръмп
Петдесет и осем % от записаните гласоподаватели, които поддържат Джо Байдън за изборите през 2020 година, споделят, че гласът им е пове...
Според него, Пекин поддържа Байдън и желае неговата победа на президентските избори. Ако Байдън бъде определен, Китай ще завладее Съединени американски щати, предизвести Тръмп.
За разлика от Байдън, аз ще привлека под отговорност (властта в Китай) за международната покруса, която предизвикаха “, разгласи той.
Вашингтон неведнъж упрекна Пекин, че укрива информация за произхода на вируса и мащабите на разпространяване на болестта.
Политиката на Тръмп
Доналд Тръмп даде обещание да сътвори най-хубавата в света система за противоракетна защита и киберсигурност, както и да завоюва борбата за развиване на 5G – мрежата.
 Камала Харис срина от рецензии Тръмп поради ковид Камала Харис срина от рецензии Тръмп поради ковид
Кандидатът за вицепрезидент на Демократическата партия Камала Харис остро подлага на критика настоящия президент Доналд Тръмп преди речта му н...
Той пое ангажимент да не въвлича Съединени американски щати в „ безслислени и скъпоструващи войни “ . И за разлика от предходни администрации, е запазил Америка от нови войни, а американските бойци се връщат по домовете си.
В случай на победа на изборите ще вкара мита против американски компании, които изнасят производството си в чужбина и основават работни места зад граница. Целта е да се върнат работните места от Китай в Съединени американски щати.
, като акцентира, че и сега организира сходна политика.
„ Програмата на Джо Байдън е „ направено в Китай “ (made in China). А моята стратегия е „ направено в Съединени американски щати (made in USA), разгласи Тръмп, което беше посрещнато с буйни викания от страна на присъстващите.
Развитие на индустрията
 Намеса в изборите в Съединени американски щати ли е импийчмънтът на Тръмп? Намеса в изборите в Съединени американски щати ли е импийчмънтът на Тръмп?
Адвокатите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, в отговор на предложение за присъединяване в процеса по импийчмънт, нарекоха обвиняванията против н...
Съединените щати ще се трансфорат в промишлена свръхдържава, в случай че Тръмп бъде избран отново за президент, твърди той. Той даде обещание да продължи интензивно да разкрива нови работни места и да понижи данъчната тежест.
“, съобщи президентът в речта си, наблягайки, че ще продължи да се бори американският бизнес да се върне в родината.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание, че първи ще изпратят жена-астронавт на Луната и ще са първата нация, която е издигнала собствен байрак на Марс.
Администрацията на Тръмп разгласи възобновяването на лунната стратегия, която получи името „ Артемис “. В рамките на реализацията й се възнамерява завръщане на непрекъснатото наличие на хора на Луната, което да се трансформира в стадий по пътя на управляеми задачи на Марс.
В рамките на новата лунна стратегия с която в бъдеще ще се реализират полети на индивида до лунната повърхнина и назад. В Съединени американски щати неведнъж акцентират, че ще осъществят програмата въз основата на взаимоотношение с комерсиалните си сътрудници и също по този начин разчитат на интернационално взаимоотношение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР