Домовете, които обитаваме, също имат своя енергия и характер. Тези

...
Домовете, които обитаваме, също имат своя енергия и характер. Тези
Коментари Харесай

Енергията на дома според номера на жилището, което обитаваме

Домовете, които обитаваме, също имат своя сила и темперамент. Тези метафизични категории се издават до някаква степен от номера на улицата, къщата или блока, където живеем.

За да разкодираме нумерологичния код на нашия дом, би трябвало да редуцираме числата от входната му табела до едноцифрено. Така да вземем за пример, в случай че обитаваме блок с №32 (или адреса ни е на улица с този номер), се събират числата и се редуцират до едноцифрено (3+2=5). Така нашият дом е под знака на петицата. При по-големи номера, редуцирането в сбора продължава още веднъж до приемане на резултат от 1 до 9.

Топнумерологът Ели Маринова разяснява, че характерностите, които дава по-долу, са прекомерно общи, само че въпреки всичко те могат да бъдат потребни на жителите на съответните жилища да реализират търсената естетика, написа " Телеграф ".

Шифърът на дома може да е от изгода и на хората, искащи да закупят някакъв парцел, като им помогне да се ориентират както във връзка с неговата карма, енергетика, уют, съседи, скрити проблеми, по този начин и за най-удачното му обзавеждане, екстериор, ремонт.

Изчислете коя е цифрата на вашия дом и какво споделя тя за вас и за вибрациите на вашето жилище:

Номер 1 : Дом, чийто адрес се свежда до единица, съставлява съвременна или авангардно осъвременена остаряла постройка. Нейната сила подбужда жителите й към досетливост, автентичност, творчество и намиране на авангардни решения за всяка задача или проблем. Хората в подобен дом също се интересуват от всичко по-модерно и авангардно. Човекът, който живее в дома на Единицата, ще се учи повече от своя опит, в сравнение с от инструкциите или препоръките на другите. Домът на Единицата е добър за оня, който желае да следва своя личен инстинкт и да показва характерността си автентично и интензивно. Понякога в този дом господстват мощни страсти, изключително когато в него живеят няколко мощни характерности.

Номер 2 : Жилището в енергийната орбита на 2 има огромен капацитет да е уютно, комфортно и доста добре подсигурено. То подарява нюх за хубост и естетика с сантиментален, прочувствен и носталгичен колорит. За да се чувствате добре тук, би трябвало да заложите на екипната работа, компромисите, търсенето и постигането на единодушие. Такова жилище подтиква жителите му към колекциониране на стойностни и скъпи предмети на изкуството или такива, свързани с сантиментални прекарвания. Самото число е знак на майката, която се грижи безрезервно за децата си и която е подготвена да ги брани от всевъзможни несгоди и рискове даже и с нокти и зъби, в случай че това се наложи. Това е и благата, общителна и грижлива стопанка, която следи зорко домът да е подсигурен и на жителите му да не липсва нищо. Килерът и мазето да са цялостни със ресурси. Хората, живеещи в дома на Двойката, могат да бъдат свързани сходно на граховите зърна в шушулката. Ще обръщате огромно внимание на силата и възприятията на тези, с които живеете. Живеейки в този дом, ще се стремите към света и хармонията дипломатично, постоянно ще се вслушвате в гледната точка на другите и ще обмисляте обстановките, а няма да настоявате на своята позиция. 

Номер 3 : Може да се каже, че дом под 3 е зона на комфорт. Той не е придирчив и сложен за поддържане, само че се отблагодарява обилно на всяка грижа, положена за него. Често домът под 3 е ярък и привлекателен, не изключително спретнат, само че доста артистичен и гостолюбив, а жителите му се стремят постоянно да са добре осведомени какво се случва по света и у нас. По предписание в него има деца, цветя и домашни любимци, а хубавите неща се случват като на игра. Неговата сила разсънва креативните заложби, устрема към другарство и шерване.Това е дом, в който можете да разширите възгледите си за живота. Положителните мисли водят до позитивен резултат. Домът на тройката поддържа ентусиазма ви и усилва топлината на вашия темперамент. 

Номер 4 : Четворката символизира стабилността на всяка постройка. Тя основава чувство за сигурност, а подредбата й е в обичаен жанр. Енергията на къщата под 4 подтиква към поддържането на ред и порядък, към деловитост и дисциплинираност, в това число финансова. Четворката съставлява четири стени или граници, които обезпечават сигурност. Тя символизира твърда основа и отбрана. Ако изпитвате дестабилизиращо въздействие и нерешителност в живота, потърсете си жилище с вибрацията на четворката. Ще почувствате по какъв начин при вас ще се върне прагматизмът, сигурността и земната ви природа. Домът на четворката е обвързван с Майката Земя. Именно в този дом ще намерите своите корени и ще посеете семената на своите фантазии. В този дом ще придобиете непоклатимост, убеденост и мощ. Ще можете и да съберете плодовете на своя труд. Вашата работа ще ви донесе задоволство и ще стане източник на сигурност. 

Номер 5 : Енергията на дома под номер 5 е артистична, динамична и авангардна. За да е в естетика с нумерологията си, този дом би трябвало е обзаведен по един съвременен и авангарден метод. Обитателите в множеството случаи са прогресивни и артистични хора. Възможно е те да не прекарват доста време вкъщи, само че когато са в къщи, те се изявяват като съвременни създатели - готвят, пеят, свирят и какво ли не. Домът на петицата постоянно е цялостен с хора, влизащи и излизащи от него. Той е център на интензивност. Енергията на петицата подтиква умствената сила, събирането на информация и умеене тя да се споделя малко и ясно. Това е прелестен дом за публицисти, които работят вкъщи. Домът на петицата разрешава да се придобие опит в доста области. 

Номер 6 : Шестицата е знак на красивия, комфортен, комфортен и удобен дом, който е и доста придирчив. Той постоянно би трябвало да е чист и спретнат, в него шумът, суетните и препирните не са за препоръчване. Енергията на дома притегля към жителите си богатства и ги подарява с възприятие за сигурност и задоволство, само че това може да ги направи инертни и консервативни. Шестицата е цифрата на високото качество, на удобствата, уюта, комфорта, на класиката.  Животът в този дом подкрепя възприятието за служене на обществото и желанието да се оказва помощ на тези, които нямат шанс в живота. Този дом подхожда идеално на тези, които желаят да развият артистичните си качества. В него се събуждаусещането за непосредственост и обич към колегата, съседа, приятеля и фамилията. 

Номер 7 : Енергията на дом под номер 7 е впечатляваща. Тази къща е аристократична, мистична, даже тайнствена и ексцентрична. Тя постоянно сервира изненади на жителите си. Седем символизира съвършенството и устрема към перфекционизъм и жителите на дома ще се стараят в него всичко да е съвършено.  седем се срещат предишното и бъдещето и в този дом могат да съжителстват без проблем артефакти от далечното минало със модерни високотехнологични уреди и устройства. Хората, живеещи в домове седмица имат мощна сила и постоянно се озовават в центъра на събитията. Те са прочувствени персони, които се интересуват от духовното си развиване.

Номер 8 : Осем е знак на мащабността и величествеността, на показния царски разкош. Вибрацията на осмицата е обилие във всички области на живота, обилие от другари, обилие в фамилията и обилие от материални полезности. Ако желаете да подобрите материалното си положение, прместете се в дом с вибрацията на осмицата. Осмицата укрепва организаторските умения, които спомагат за постигането на материално богатство. С помощта на дисциплинираност и упорита работа ще можете да заемете мощни позиции. Осмицата включва в себе си непокътнатост. Вашите взаимоотношения ще се развиват не едностранно, а ще включват и физически, духовни и ментални характерности.

Номер 9 : Енергията на дом под номер 9 е универсална и демократична. Той не е първокласен и придирчив, само че е привлекателен и търпелив към другите житейски философии, гледни точки и цели. Затова значително този дом е нетрадиционен. По предписание жителите му са великодушни, великодушни и демократични, само че постоянно са склонни да драматизират житието и битието си, връзките си с близките. Това е дом, в който пораства вашата обич и съчувствие към хората. Тази осцилация ще ви помогне да надникнете зад личните си граници. Вие свободно давате, защото сте разбрали какъв брой доста сте придобили в живота. Стигате до дълбининте на мъдростта, което благодарение на вибрацията на девятката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР