Домът за стари хора получи дарение от отдел Маркетинг“ на

...
Домът за стари хора получи дарение от отдел Маркетинг“ на
Коментари Харесай

ПФК „Лудогорец“ с дарение за Дома за стари хора в Разград по случай Велидкен

Домът за остарели хора получи подаяние от отдел „ Маркетинг “ на ПФК “Лудогорец 1945 “ през днешния ден, оповестиха от Община Разград.
 Община Разград
Предоставените хранителни артикули са за великденския обяд на 80-те консуматори на обществената услуга .
 Община Разград
Изпълнителният шеф на осемкратните футболни първенци на България Ангел Петричев даде на шефа на дома Лейман Тюлеоглуева документите за закупуване на продуктите.

Освен дамите от отдел „ Маркетинг “ на даването на дарението участва и основният готвач на „ Лудогорец “. Дарението се състои от: 30 кг. агнешко месо, субпродукти, 8 кг. ориз и всички зеленчуци, нужни за подготвяне на обичайно агнешко за Великден.
 Община Разград

 Община Разград
Лейман Тюлеоглуева благодари на донорите, пожела им радостни празници и все по този начин да е сполучлива работата им за „ Лудогорец “.
 Община Разград

 Община Разград
Ръководството на Община Разград прави оценка дарението като доблестен жест и също благодари както на чиновниците на „ Лудогорец “, по този начин и на останалите донори на нуждаещи се поданици на общината, и моли към добрина и благотворителност в навечерието на Великденските празници от страна на всички, които имат опция да оказват помощ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР