Домът винаги е бил хвален за това, че е място

...
Домът винаги е бил хвален за това, че е място
Коментари Харесай

Продуктите, които използваме всеки ден, а може да са смъртоносни

Домът постоянно е бил хвален за това, че е място за семейство, топлота и уют, който постоянно е разполагаем за вас, несъмнено леговище, в случай че желаете.
Домът е там, където въпреки всичко е сърцето. Е, към този момент не, домът ви е доста по-опасен, в сравнение с си мислите. Това е същински капан за гибел.
1. Парфюми
Никой не обича да мирише неприятно, само че дали в действителност парфюмът е отговорът? Установено е, че доста парфюми съдържат рискови химикали, които могат да причинят главоболие, гадене, раздразнение на гърлото, белите дробове, очите и кожата, както и увреждане на бъбреците. Нещо ми мирише съмнително.
2. Пластмасови бутилки за вода
Знаете, че са нездравословни за околната среда и към момента ги употребявате, само че знаете ли, че те могат да бъдат нездравословни и за вашето здраве? Много пластмасови бутилки съдържаха бисфенол А (BPA), който може да докара до сърдечни болести и диабет, само че макар че множеството бутилки в този момент не съдържат BPA, към момента има химикали, употребявани за основаване на твърди пластмаси, които могат да окажат негативно влияние върху хората.
3. Почистващи консумативи
Подобно на парфюма, тези артикули също имат сурови химикали, които могат да бъдат извънредно нездравословни за вас, в случай че бъдат погълнати или в случай че огромни количества влязат в контакт с кожата ви. Вместо това пробвайте естествени други възможности като лимон, сода за самун и гореща вода.
4. Паста за зъби
Въпреки че хората постоянно се усмихват в рекламите, пастата за зъби може да навреди. Ако погълнатата паста за зъби може да аргументи болки в стомаха, както и задръстване на червата, колкото и привлекателно да звучи, евентуално не е най-хубавото за вас.
5. Освежител за въздуха
Всеки обича да дава на помещението прелестен мирис след разчистване, уповавам се с натурални почистващи артикули. Ако помещението не е задоволително проветриво, токсичните химикали могат да навредят на вашето здраве, защото те летят във въздуха като дребни убийци.
6. Удължители
Да, в нашия софтуерно захласнат свят, който е актуалният ден, удължителите са потребни. Но те могат да причинят пожар, в случай че поради претоварване се повредят и провокират искра
7. Домашни растения
Ако имате дребни деца или космати другари, които тичат из дома ви, това е за вас. Много известни домашен растения (нарциси, бръшлян, имел) в действителност са отровни, когато се употребяват и знаете, че те просто седят там и чакат да бъдат хванати.
8. Боя на основата на олово
Домът ви издигнат ли е преди 80-те години и не е ли ремонтиран от този момент? Първо, може да помислите за преустрояване и второ, може да има заплаха да получите отравяне с олово от поемане на частици от багра на основата на олово. Ако няма да ремонтирате за хармония, най-малко го направете за вашето здраве.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР