Домашно направен алкохол е убил най-малко 37 души в източния

...
Домашно направен алкохол е убил най-малко 37 души в източния
Коментари Харесай

Домашен алкохол уби 37 души

Домашно изработен алкохол е умъртвил минимум 37 души в източния индийски щат Бихар, където алкохолът е неразрешен, оповестиха публични лица. По непотвърдени известия броят на жертвите е над 60.

Продажбата и потреблението на алкохол е неразрешена в няколко елементи на Индия, което води до преуспяващ черен пазар за мощен алкохол, от време на време примесена с етанол, който убива стотици всяка година.

Семействата на жертвите от последната покруса споделиха, че хора от няколко села са пили домашно изработен алкохол, прочут като " Mahua " или " Desi Daru " на женитба и на други събития. Тогава мнозина са се оплакали от болки в стомаха, загуба на зрение и повръщане. До четвъртък над 20 души са били мъртви, а в събота към дузина са били настанени в болница в сериозно положение.

„ Над 30 души изгубиха живота си през последните 48 часа “, сподели полицейски чиновник пред AFP, като посочи, че до момента са починали 37 души. Той не съумя да удостовери известията на локалните медии, че 62 души са починали.

Полицията задържа над 100 души по отношение на нелегално произвеждане и продажба на алкохол през последните три дни, конфискувани са и 600 литра алкохол. Местните управляващи настояват, че употребяват дронове, хеликоптери и моторни лодки за справяне с черния пазар, само че последният случай е единствено поредност от сходни смъртоносни случаи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР