Домашните потребители в София имат още един избор на интернет

...
Домашните потребители в София имат още един избор на интернет
Коментари Харесай

Cooolbox влиза на пазара за домашен интернет в София


Домашните консуматори в София имат още един избор на интернет снабдител
(снимка: CC0 Public Domain)

Пловдивската компания Cooolbox стартира да предлага и нтернет за домашни консуматори и в София. Първоначално услугите на компанията ще са налични за потребителите в кварталите „ Младост 1А ” и „ Младост 3 ”.

Cooolbox е построила 100% лична инфраструктура в Младост, която обезпечава напълно oптична връзка със скорост до 1 Gbps и бърза диагностика. Присъединяването на консуматори към мрежата става без инсталационна такса и след подписване на неопределен контракт.

Навлизането на пазара за домашни консуматори в столицата е идващ стадий в развиването на компанията, която към този момент е одобрен снабдител в Пловдив и Велико Търново, а също по този начин предлага интернет решения за бизнеса в София още от 1997 година
още по тематиката
Услугата за домашни консуматори „ CooolNet ” стъпва на мрежа, построена по „ единствената по рода си ” технология Active Optical Network (AON). До дома на всеки клиент доближава независимо оптично влакно, непосредствено от техническия център на Cooolbox, което не е споделено с други консуматори. Същата технология употребява и Гугъл при създаване на своята мрежа в Съединени американски щати.

Договорът за „ CooolNet ” е неопределен и дава опция за вероятно преустановяване във всеки миг, без скрити условия и нужда от възнаграждение на неустойки, подчертаха от компанията.

Цената на е 24,90 лева на месец, по информация от уеб страницата на компанията. Максималната скорост за български и интернационален даунлоуд е 950 Mbps, всекидневно наличната е 760 Mbps, а минималната, която подсигурява доставчикът е 190 Mbps. Обичайната скорост за ъплоуд е 760 Mbps за България и 80 Mbps за интернационалния трафик.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР