Домашен лек за диабет с кейл и киви През последните

...
Домашен лек за диабет с кейл и киви През последните
Коментари Харесай

Домашен лек за диабет, който помага да отслабнете

Домашен лек за диабет с кейл и киви

През последните дни в обществените мрежи се популяризира рецепта, оповестена от човек, който бил болен от диабет. Диабетът се появил поради погрешен метод на живот, неправилна диета и наднормено тегло.

С помощта на тази рецепта, чиято съществена съставна част е кейлът, той освен съумял да възстановява равнището на захарта си, само че и свалил 11 кг единствено за 25 дни.

За самия сок можем да кажем, че е здравословен, може да се употребява и от здрави хора. Той е богат на витамини и минерали, добър за имунитета, за сърдечно-съдовата и опорно-двигателната система.

За диабета можем да кажем, че в последно време се е трансформирал в съвременно заболяване, което визира от ден на ден младежи. Заболяването не избира нито по възраст, нито по пол. Ето за какво е значимо да консумирате допустимо минимум захар и да се ядосвате по-малко.

Ако имате нараснало равнище на кръвната захар, пробвайте се да регулирате равнището му със здравословна диета и следната рецепта.

Необходими съставки:
500 мл. вода
1 ябълка
1 банан
1 шепа зелени листа кейл (зеле кейл)
5 бр. киви

Приготвяне:
Измийте, обелете и разбийте всички съставки в блендер. Постепенно прибавете водата, с цел да разредите сместа.

Вижте още: Рецепта за кифлички под формата на цветя – вкусни и красиви

Употреба: Правете този сок всяка заран, пийте първата чаша на празен корем, а останалото количество пийте денем, сред храненията, най-малко половин час преди хранене или два до три часа след хранене.

Ако сте удовлетворени от резултатите, споделете рецептата за този домакински лек за диабет с приятелите си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР