Домакинствата имат само дни, за да подадат иск за £150

...
Домакинствата имат само дни, за да подадат иск за £150
Коментари Харесай

Домакинствата рискуват да пропуснат отстъпка от сметката за енергия от £150 - а вие имате само дни, за да поискате

Домакинствата имат единствено дни, с цел да подадат иск за £150 отстъпка от сметките си за сила за тази зима като краен период за искът идва тази седмица.

Схемата за отстъпка за топъл дом дава на семействата, които желаят избрани преимущества, отстъпка от £150 върху сметките си за електричество сред октомври и март всяка година. Това значи, че крайният период за искане на парите е 29 февруари след три дни.

Парите се изплащат непосредствено в енергийната сметка - вместо в нечия банкова сметка - от доставчика и нормално това се прави автоматизирано за тези, които дават отговор на изискванията - на клиентите на предплатените водомери се изпраща ваучер за допълнение. Отговарящите на изискванията ще бъдат осведомени от своя снабдител посредством писмо, че ще получат отстъпката.

Въпреки това, в случай че смятате, че отговаряте на изискванията и към момента не сте получили подобен, може да пропуснете поддръжката. Ако това сте вие, тогава ще би трябвало да се свържете с Министерството на труда и пенсиите (DWP) преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР