Домакините на зимната Олимпиада в Пьонгчанг ще отделят допълнително 3

...
Домакините на зимната Олимпиада в Пьонгчанг ще отделят допълнително 3
Коментари Харесай

Корейците вадят още пари заради транспортните проблеми

Домакините на зимната Олимпиада в Пьонгчанг ще отделят в допълнение 3 милиарда вона (2.77 милиона долара) за разрешаване на транспортните проблеми по време на Игрите.

Генералният шеф по превоза към Организационния комитет Хи-уп Кан съобщи, че търсенето тук-там в рейсовете надвишава наличните запаси.

"Бяхме напълно готови с транспортната инфраструктура, само че има някои проблеми, по които към този момент работим. Искам да се извиня на всички за породените неудобства. Капацитетът на транспортните средства е непълен, само че ще създадем всичко допустимо, с цел да осигурим нужното ", разяснява Кан.

2952 спортисти са в Република Корея за присъединяване на Олимпиадата, само че с изключение на тях има още 13 хиляди работещи в медиите и 55 хиляди обслужващ личен състав на Игрите, които са разпределени в 81 разнообразни центрове, което в допълнение затруднява логистиката.

Организаторите са обезпечили 1800 рейса, само че се постанова броя да бъде увеличена с спомагателни 10 %, поради което ще бъдат наети и в допълнение водачи от разнообразни региона на страната. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР