Домакините на Азиатската купа на AFC Катар завършиха груповата си

...
Домакините на Азиатската купа на AFC Катар завършиха груповата си
Коментари Харесай

Катар се изкачи до фазата на елиминациите с перфектен рекорд

Домакините на Азиатската купа на AFC Катар приключиха груповата си фаза със жанр в понеделник със зрелищно воле от Хасан Ал-Хайдос за успеха с 1-0 над Китай, която е на прага на елиминация от шампионата.

Безизходицата на Международния стадион Халифа беше преодоляна в средата на второто полувреме с паметен удар. Ъгълът на Акрам Афиф незабавно бе посрещнат отвън наказателното поле от Ал-Хайдос, който решително стреля от воле в горния ъгъл. И двамата играчи преди малко бяха показани като запаси.

Катар, който към този момент си беше обезпечил място във етапа на елиминациите, оглави група А с девет точки и продължи напред с Таджикистан, който победи последния Ливан с 2-1 и зае второ място с четири точки.

Китай приключи единствено с две точки и не съумя да означи нито един от трите си мача. Те в никакъв случай не са печелили Купата на Азия и в този момент би трябвало да чакат други резултати, само че имат единствено най-малките шансове да се прокарат в идващия кръг като един от четирите най-добре представящи се тима н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР