>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Постановката Лейтенантът от Инишмор с премиера в Бургас

> Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Събития в обекта:С ария и обич за Нина Матева18:30/30.10.2018Виж всички 2 събития в Дом НХК - културен дом на НефтохимикаПремиера на спектакъла " Лейтенантът от Инишмор " от Мартин Макдона следва в Бургас. Може ли някой да обича младо момиче единствено поради това, че със спортна пушка ослепява голям брой ирландски крави, с цел да руинира месодобива на страната и по този метод да подкопае основите на британската монархия? Как се усеща татко, в чиято глава синът му е допрял зареден револвер, единствено тъй като не е опазил обичаната му котка? Можеш ли да изтръгнеш с клещи нокти от пръстите на приятеля си, откакто му посочиш болничното заведение и му напомниш, че има потребност от инжекция срещу тетанус?

Всичко е допустимо, в случай че е написано от майстора на черната комедия Мартин Макдона. През последния сезон двама драматурзи водят класацията по брой на постановките в Уест Енд – Меката на английския спектакъл – Шекспир и Макдона.

Режисьор: Асен Блатечки.

С присъединяване на: Роберт Янакиев, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова, Пламен Манасиев, Йосиф Шамли, Калоян Трифонов, Ивайло Захариев.

Премиерата на спектакъла ще бъде на 12 ноември от 19 часа в зала НХК. Билети към този момент се продават на касата на НХК, за повече информация – Маруся Русева, телефон 0894/898-098.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР